• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

American spareribs – 3 2 1 metoden

Lækre kødfulde American spareribs, der er tilberedt efter 3 2 1 metoden. Du kan lave dem på 1000 måder og købe div. færdige rubs og saucer. Men det giver nu et vis tilfredsstillelse at lave både rub og sauce selv 😉 Så det har jeg gjort her. Jeg prøvede den berømte 321 metode. Altså 3 timer med røg, 2 timer hvor de er pakket ind og 1 time med sauce. Jeg måtte dog lave lidt om under vejs 😉 1 time med sauce var alt for længe, så de fik kun ca. 20 minutter. Det synes vi var perfekt. Men de andre tider overholdte jeg 🙂

Det gav nogle virkelig perfekte ribs. De var så møre at vi kunne hive benene ud og der var bestemt ingen problemer med at tygge kødet 😉 Jeg var overrasket over hvor meget kød der var på de her ben. De er fra Steakout.dk hvor jeg i sidste uge har købt rigtig godt ind 😉 Jeg vil nemlig lave forskellige ribs og afprøve forskellige metoder, så det er bare at følg med her i de næste par uger 🙂 Jeg lavede 3 ribs til os 4 herhjemme. Men selvom både børn og voksne spiste, så vi var ved at revne, så kunne vi ikke spise mere end de to. Heldigvis er de også gode dagen efter 😉 Der var som sagt rigtig meget kød på dem, de smagte fantastisk og var super møre.

Min datter spiste 8 ribs, det siger lidt om at det var godt. Hun ville slet ikke spise tilbehøret – kun ribs. Hun måtte næsten i bad bagefter, da hun havde sauce over alt 😉 Den bedste middag hun nogensinde har fået, siger hun. Og det er altså ret stort 😉

Se hvor mange grills, vi har givet 3 2 1 metoden under billederne og opskriften 🙂

 

 

Delvist sponsoreret indlæg

 

 

Husk at fjerne senen der sidder på bagsiden

Så er de rubbet ribs lagt i rygeovnen og er klar til at hygge sig lidt 😉

Efter 3 timer bliver de pakket ind

Efter 2 timer i gavepapir – skal de have en gang BBQ sauce.

Og så blev de færdige 🙂 Guf, guf, guf.

Vi fik coleslaw og smashed potatoes til

Der var så meget lækkert kød på de ribs at vi slet ikke kunne spise dem alle. Vi gjorde ellers et ihærdigt forsøg 😉

 

Så mange Grills giver vi
3 2 1 metoden virker som en helt perfekt måde at tilberede spareribs på. Disse blev som skrevet meget møre og lækre. Havde en god smag af røg og var bare perfekte.

 

Vi har testet

Metode – 3 2 1 metoden
Sværhedsgrad – 1
Grills – 5
Købt hos – Steak out

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svær det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

Kan du lide opskriften og testen her? Så like os på FaceBook og se hver gang vi poster nye spændende opskrifter og tests

 

 

(Visited 3.211 times, 3 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *