• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Anmeldelse af Outdoorchef P-420 G Minichef

Vi har længe ønsket os en lille grill, som vi kan tage med på tur, når vi f.eks skal på camping, i sommerhus eller andet. Det er rart at have en grill med (og især sin egen), når man griller næsten hver dag hjemme 🙂 Vi har kigget marked godt igennem, set på vores behov og ønsker. Der har ikke været nemt. Nogle af de små grill, er meget dyre, er ikke så funktionelle, er til kul osv. Se her hvad vores valg er landet på 🙂

 

Outdoorchef P-420 G Minichef
Vi har valgt en Outdoorchef P-420 G Minichef . Ganske enkelt fordi vi kender den smart tragt system fra vores store Outdoorchef Geneva, som vi bruger stort set hver dag. Vi er er rigtig glade for, at vi kan grille indirekte og direkte på den. Vi tænker at det vil være en god ting til ferie 🙂 Vi blev også tiltrukket af at den er til gas, hvilket vi synes er meget nemmere end kul.  Men det er jo faktisk svært at vide før vi har afprøvet den 😉 Så lad os da komme i gang med det.

Udpakning og samling (eller unboxing som det så fint hedder på engelsk)
Først skal den jo samles. Og det var faktisk overraskende nemt. Prøv lige at se her på billedet

Når æsken åbnes er dette,  hvad man møder 🙂Det er virkelig nemt at gå til.

Så pæn er grillen.

Den er nem at åbne og lukke.

Der medfølger også et flot betræk, som kan snørers ind i bunden.

Der er stort set intet der skal samles. Se hvor få skuer der er. Det hele er med på nær en skruetrækker. Det hele tog ikke engang 15 minutter at samle. Selv gashovedet med tænd og sluk er samlet – selvom der er samlevejledning med på det. Brugsanvisningen var meget nem, da der var så lidt at samle.

Jeg gruer faktisk altid lidt for at få en ny grill, fordi de tager så ufattelig lang tid at samle og fordi brugsanvisningerne er virkelig dårlige. Men som skrevet var det slet ikke tilfældet her. Er faktisk sikker på at min kære kone også kunne samle denne grill 😉

Førstehåndsindtryk
Det er en lille virkelig flot grill. Robust, solid, pænt design. Nem at anvende og rengøre. Vi kender jo tragt systemet på forhånd, og ved at det giver en stor overflad at grille indirekte på. Se videoen her om Outdoorchef smarte tragtsystem. Rettelse!! Jeg må bøje mig i støvet og erkende at jeg har samlet og brugt grillen lidt forkert (aner ikke hvor jeg har fået det fra). Men den lille tragt skal ALTID sidde i bunden og ikke som jeg har vist her på billedet. Man vender kun den store tragt. Beklager for min fejl.

Her kan du se hvordan man kan stege direkte på denne lækre grill. Vend tragtene (kun den store og ikke som vist her hvor jeg også har vendt den lille. Det er en fejl).

Sæt en pande eller gryde på. Her er det en gammel lækker smedejernspande, som jeg bruger. Du kan også lægge risten over tragtene, og stege direkte ved meget høj varme. Fedtet løber stadigvæk ned i tragten. Det er meget solidt og nemt.

Fakta
Grillrist: 39.5 cm
Arbejdshøjde: 30 cm
Vægt: 12 kg
Mål i cm: H 43 × B 78 × D 53
Brænderydelse: 4.3 kW
Regulator og slange medfølger
Lækkert betræk medfølger

Fordele
Solid, nem at samle, nem at anvende. Man har en forholdsvis stor grilloverflade og kan nemt tilberede mad til hele familien. Den kører med gas og er klar til at grill på, på et par minutter. Man kan grille både direkte og indirekte på den. Grillen når hurtigt op på 350 grader. Der medfølger 2 solide sideborde og låget sidder fast, så man ikke står med et løst låg, som man aldrig aner hvor man skal lægge 😉 Den flammer ikke op når man tænder den. Der opstår ikke fedtbrænd i den (pga. tragt systemet). Der findes rigtig meget lækkert tilbehør til Outdoorchef ( husk dog at kigge dig for da noget af tilbehøret kun passe til nummeret større af grill).

Vi er stor tilhænger at det lækre tragt system. Det er ufattelig nemt at grille, når man har det. Langs kanten er der meget varme, på midten lidt mindre varme. Fedtet løber ned i tragten i en lille beholder og brænder ikke. Man kan vende tragten om og dermed opnår man meget varme i midten, så man kan stege eller koge. Genialt system.

Ulemper
Har ikke fundet nogle, andet end at den er svær at transportere. Det er ikke en grill man tager med på skovtur eller en tur til stranden. Men er til gengæld perfekt til camping. Man kan ikke få rotisseri til, men det tager jeg heller ikke med på ferie. Ligesom jeg lader pizzastenen blive hjemme 😉

Afprøvning
Grillen er jo nem at samle, så der blev også tid til at afprøve den allerede samme dag, som vi modtog grillen. Grillen er meget nem at betjene, nem at finde ud af og massere af plads. Vi startede med at grille en kylling. For det spiser vi ofte og det kunne være lækkert, hvis der kunne være en hel kylling og tilbehør på grillen. Og det kunne der nemt. Se billedet her under 😉

 

 

 

Det første vi måtte prøve var selvfølgelig en kylling. Det er noget vi får virkelig ofte, da hele familien elsker grillet kylling. Jeg var så heldig have en gourmet pande der passer perfekt til. Den er fundet på et loppemarked engang 😉 Opskriften kan du finde lige her – kyllingefad.

Der er rigeligt med plads på grillen. Her er det 8 stk. pølser til hotdogs.

Følg med i den næste tid her på bloggen, da vi vil poste en masse lækre opskrifter til ferien. Opskrifter der er nemme at tilberede og som ikke kræver stor køkkenplads. Kategorien kan du allerede finde her – Ferie let mad.

Alt i alt
En rigtig god grill, hvor man får noget for pengene. Den er perfekt til campingvognen, kolonihaven, sommerhuset osv. Man skal have tid til at den køler af (tager ca. 1 times tid). Den fylder ikke så meget som en stor grill, men man har stadigvæk en super perfekt grill, hvor man kan lave alt. Fra rundstykker til store stege. Der kan nemt være en kylling, en 3 kg. flæskesteg, bøffer osv. Vi er 4 i familien og der er rigeligt plads til et måltid mad til os. Selvfølgelig kan man ikke lave det samme som på en almindelig størrelse grill. Men det er fint og rigeligt til en ferie.

Pga. det smarte tragt system kan man også steg på grillen. Og det er en super løsning, når man f.eks. campere. Jeg er ikke vild med stege os inde i selve vognen. Man generer heller ikke de andre campister med os fra kuloptænding eller fedt der brænder. Vi mener vi er virkelig tæt på den perfekte grill her – altså til ferie brug 🙂 Herhjemme foretrækker vi nummeret større, hvor alt udstyr passer til (f.eks rotisserie, pizzasten osv.)

Så mange Grills giver vi
Vi giver grillen hele 5 Grills (ud af 5 mulige). Den er ekstrem nem at samle og betjene. Grillen er pæn i design og er god til at holde varmen.

Vi har testet

Produkt – Outdoorchef P-420 G Minichef
Pris – 2349,00 kr.
Købt – Homeshop.dk
Sværhedsgrad – 1
Grills – 5

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svær det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

 

 

 

.

(Visited 5.513 times, 7 visits today)
Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Jan E. Sørensen

  Den nederste, lille tragt skal altid sidde i bunden med spidsen nedad. Den opfanger dryp fra risten også når man steger direkte og sender det ned i drypfanget under grillen.

  • Hej Jan
   Mener du at jeg har gjort noget galt i opstillingen. Sådan bruger vi den altid og det er også sådan outdoorchef viser det i deres videoer 🙂 Men kigger da gerne efter, hvis der er noget du mener vi viser forkert 🙂

 2. Hej Grillfar

  Jan har ret. Både videoer på Youtube og fabrikantens manual viser, at den lille tragt har sin faste placering i bunden med tragten nedad, hvorved den beskytter brænderen. Det er kun den øverste tragt, man vender.

  • Jeg forstod så ikke helt hvad Jan skrev og spurgte også ind til det, men han svarede ikke 🙂 Nu har jeg kigget efter og kan da godt se at det er noget af en fejl jeg begår der. Gad vide hvor jeg har det fra? Nå, men det kan da heldigvis rettes. Tak for hjælpen. Jeg retter lidt i indlægget, så andre ikke også gør det forkert 🙂

 3. Det er et stort plus for tilliden til dit website, at du læser kommentarer og er villig til at rette eventuelle fejl.

 4. Det er så moderne at anvende rotisseri, men størrelsen passer ikke u diameter til f.eks City Grill 420.
  Hvad gør man så… køber et billig sæt hos Harald Nyborg, der passer til godt 50 cm – skærer (med vinkelsliber) over i 2 lige store halvdele, klemmer dem ind over hinanden, så diameter passer til den lille grill, og hæfter sammen med popnitter.
  Husk at få de 2 halvdele lige store, så spyd passer i de hæk der er der.
  Det virker godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *