• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Bacon Cheeseburger Wellington – Vi tester

En video med en meget lækker Bacon Cheeseburger Wellington kører rundt på Facebook i disse dage. Og det ser så lækker ud, at vi bare må teste den 😉 Vi har lavet det i en lidt fordansket udgave. Du finder original udgaven her – Bacon cheeseburger wellington.

Bacon Cheeseburger Wellington var virkelig lækker. Det var en rigtig dejlig smagsoplevelse og noget helt nyt i vores familie 🙂 Både vi voksne og børnene var vilde med det. Vi havde til 2 dage og fik ris, bearnaisesauce og salat til. En rigtig dejlig ny yndlingsret til hele familien. Jeg vil dog lige nævne at jeg valgte at bruge pizzadej og ikke butterdej, som de gør i originalopskriften. Jeg synes butterdej er så fedtet og en mærkelig spise, så derfor valgte jeg pizzadejen. Og det fungerede rigtig godt. Desværre fik jeg ikke lukket dejen rigtig i den ene ende, så osten løb ud. Så husk endelig at lukke dejen perfekt hele vejen rundt 😉

Desværre gik min grill ud midt i det hele. Det blæste meget den dag og når det gør det, går grillen nogle gang ud, når jeg kører med lave temperaturer. Jeg så det selvfølge først da grillen var helt hold. Derfor har jeg ikke tjek på tiden. Og jeg synes jeg fik givet den lidt for meget. Jeg anbefaler at man følger tiden (40 minutter), som de bruger i videoen 🙂 Jeg tror det passer meget godt.

Se hvor mange grills vi giver opskriften, under billederne 🙂

Bred pizza dejen ud, kom revet ost på og bacon

Kom kødet midt på dejen. Lav en fordybning og kom osten i. Husk at komme kød over osten.

Fold dejen om kødet. Brug bagepapiret.

Færdig og klar til at spises

Lækker og skøn middag med uventet god smag.

 

Så mange Grills giver vi
Denne opskrift var overraskende lækker. Det var en super god smagsoplevelse. Som både vi voksne, men bestemt også børnene bare var vilde med 🙂 At kødet var blandet med de syltet agurker, gav det en helt særlig lækker smag. Ja, det hele var bare perfekt. Det skal nævnes at vi brugte pizzadej og ikke butterdej, som de gør i originalopskriften. Ganske enkelt fordi vi bedst kan lide den dej. Det er bestemt ikke sidste gang vi har lavet det. Opskriften er også super simpel og lige at gå til 🙂

Opskriften får hele 5 ude af grills herfra.

 

 

Vi har testet

Produkt – Bacon Cheeseburger Wellington
Video –   Bacon cheeseburger wellington.
Sværhedsgrad – 1
Grills – 5

 

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svær det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

 

Kan du lide opskriften og testen her? Så like os på FaceBook og se hver gang vi poster nye spændende opskrifter og tests.

 

.

 

(Visited 1.156 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Hvilken slags hakket fød skal det være? Okse eller gris?

    • Sikke da en fejl, vi fik lavet der. Tak fordi du gør opmærksom på det. Det er rettet i opskriften nu 🙂 Det er i øvrigt hakket oksekød 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Annonce

    Annonce