Baconløgringe med hvidløgsdip en en gammel klassiker, som man bare aldrig bliver træt af. De lækre ringe er altid et hit og bliver altid spist op. Man kan ganske enkelt ikke lave for mange. Men hvornår fik du dem sidst?
Det er nemlig sådan med disse baconløgringe, at man godt kan glemme dem i perioder. Så derfor skal vi have opskriften frem og huske os alle sammen på disse lækre himmelske mundfulde 😉 Hvis du er ny ved grillen og ikke har prøvet dem før, så kan de absolut kun varmt anbefales. Man kan spice dem lidt op ved at komme en god BBQ sauce på dem, men her i huset spiser vi dem helt klassisk 🙂
De lækre Baconløgringe er selvfølgelig på bloggen i forvejen. Men har egentlig aldrig fået deres helt egen velfortjente opskrift. De står altid som tilbehør til forskellige ting. Og jeg synes faktisk at de skal have deres helt egen plads 🙂 Vi bruger de lækre ringe som her, med en god dip til. Det kan vi finde på at lave til sådan en lille forret, mens vi venter på resten af maden. Vi kan også finde på at lave dem, til en burger, bøf, hakkebøf, kyllingefilet osv. Det er bare gode til mange ting.
Og det bedste er at mine børn elsker at lave dem. Jeg skal bare skære løgene ud, så vikler de med glæde bacon om 🙂 Så er det jo ingen sag 🙂 Man kan fastgøre baconen lidt med et par træ tandstikkere. Men det bruger vi ikke. Det er også at de bliver lidt rå og uperfekte her i huset 🙂
Baconløgringe med hvidløgsdip
Opskrift af Grillvenner.dk
8 stk.
Baconløgringe
2 store løg
16 skiver bacon
evt. grillsauce (f.eks Sweet Baby Ray´s eller min udgave)
Hvidløgsdip
2 dl. creme fraiche 18% (eller hvad du nu har)
2 fed hvidløg
salt og peber
lidt citronsaft
Skræl løgene. Del dem i 4 skiver hver. Ta de yderste to ringe fra hver skive. Sno 2 skiver bacon om hver ring (se billede). Det kræver lidt tålmodighed, men er arbejdet værd 😉 Læg dem på en varm grillrist og grill dem til de er sprøde og gyldne. Jeg plejer at lave dem ca. 20 minutter ved 220 grader – indirekte varme. Hvis du vælger at bruge grillsauce på (for ekstra smag), som kom det på et par minutter før, de er færdige og lad det grille med til slut.
Kom creme fraiche i en skål. Pres hvidløgene i, smag til med citronsaft, salt og peber.
Grillvenner.dk
2 skiver løg og 2 skiver bacon om hver. Sådan laver jeg løgringene
Så en tur på grillen
Så ser de færdige ud
Gyldne og sprøde. Med en god dip til er de lækre løgringe bare perfekte. Du kan også komme dem
i en burger eller se næste billede 😉
De skønne Baconløgringe er fantastisk som tilbehør til f.eks en lækker bøf.
Seneste kommentarer