• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Bagekartoffel med urtecreme

En bagekartoffel er virkelig nemt og lækkert tilbehør til grillmaden.  Den kan så friskes op på mange måder og være andet end fyldt med hvidløgssmør 😉 Gennem årene har vi lavet mange lækre bagekartofler. Og de her er bestemt en af de rigtig gode udgaver.

Cremen er frisk og lækker. Vi brugte den også som dip til kødet og de skønne rosenkål vi fik. Vi fik en dejlig lille mør kalvecuvette til og dejlige rosenkål der var viklet med bacon og grillet møre. Et lille tip til Rosenkålene er at man kan pensle dem med BBQ sauce. Vi kan dog bedst lide dem sådanne her 😉

Hvis du vil have inspiration til, andre spændende måder at lave bagekartofler på, så kan bla. kigge på de her opskrifter – Ølbagte kartofler, Blomstrende kartoflerBacontønder og Små bagekartofler med bearnaisemayo.

Det er svært at komme med en helt præcis opskrift på urtecremen, da det er meget individuelt, hvordan man kan lide den. Nogle vil have mere af det ene eller det andet. Så smag den til efter hvad du selv kan lide. Du kan se her hvordan du kan tilberede kalvecuvette, hvis du skal have det til – Kalvecuvette.

 

Husk at du kan følge os på Facebook
og er du i øvrigt med i Grill Gruppen DK?

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 784 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *