• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Burger med røget oksespidsbryst (brisket) – uden mel og sukker

Mens vi venter på sommer kan vi jo sagtens bruge vores røgeovn 🙂 Min røgeovn kan snildt klare en kold vinterdag, og kan trylle en burger med lækkert fyld frem. Både kød og løg gør denne burger helt unik og værd at tilberede. Dette er godt nok en udgave uden mel og sukker, men det bestemmer man helt selv 😉

Jeg har fyldt min burger med salat, tomater, agurk og hjemmerørt aioli (hvidløgsmayonnaise). Det bar helt perfekt. Bollen er en udgave uden mel, da det er fra en periode hvor jeg spiste LCHF. Men man kan jo altid købe eller bage en anden udgave 🙂

Jeg tilbereder altid meget kød, når jeg har gang i røgovnen. Så her røg jeg hele to oksespidsbryst. De forsvinder en del, men får en helt fantastisk smag. Det var saftigt og smagsfuldt. Jeg brugte en blanding af æble og Hickory flis. Det gav en god smag. Jeg fyldte flisbakken op 2 gange, og sørgede for at vandbakken ikke løb tør.  Det var helt perfekt.

Stemningsbillede fra røgeovnen 😉

Flot lækkert røget spidsbryst

(Visited 407 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *