• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Cote du boeuf med bacontønder og glaseret løg

Et forslag til en rigtig god middag er denne lækre udgave af cote du boeuf (Rib eye). Jeg er vild med det. Det er et stykke kød der er ufatteligt mørt og med meget smag i. Når det bliver skåret på denne måde – som en stor bøf, bliver det ekstra lækkert synes jeg. Det er nok den bedste bøf du kan give mig 😉 At benet sidder på ved tilberedning giver ekstra smag.

Denne udskæring kan også hedde Tomahawk. Det er lidt forskelligt alt efter hvor man køber det.

Her får vi de lækre bacontønder og glaseret løg til. Man kan sagtens lave en god sauce også og få til.

 

En virkelig flot Cote de bouef. Den var over 10 cm. høj

Bacontønderne er en af vores mest sete opskrifter. Det er et stort hit. Vi serverer dem ofte  her hjemme, når vi har gæster 🙂

Bacontønderne er færdige og klar til servering. Sprøde, lækre og bare gode.

Så flot var kødet, da det var stegt

Velbekomme. Cote de bouef med bacon tønder og glaseret løg

(Visited 751 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *