• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Crunchy pork chunks med Tzatziki

Engang imellem er det dejligt at tilberede velkendte ting, på en ny og anderledes måde. Denne steg, kunne være tilberedt som en klassisk ribbensteg eller måske som stegt flæsk. Men endte som de lækreste sprøde stykker kød, der er bløde og saftige indeni. Meget bedre end tidligere nævnte retter 😉

Faktisk blev jeg inspireret af noget kinesisk mad på Instagram. Jeg har set flere opskrifter hvor svinekødet netop bliver kogt, kølet ned og stegt. Egentlig uden for mange krydderier, men hvor krydderierne  har været i saucen man dypper i 🙂 En løsning jeg synes er spændende. Især fordi det ikke er alle i familien, der kan tåle stærke krydderier.

Jeg var spændt på om jeg kunne opnå effekten af sprød overflade og saftig midte ved at grille kødet.  Men det kunne jeg sagten. Det gjorde kødet nemt at tygge og ikke mindst meget velsmagende. Slet ikke så hårdt som når man laver stegt flæsk. Så det blev en yderst velsmagende ret 🙂 Man kunne også lave en god asiatisk sauce at dyppe i, eller måske hummus. Der er mange veje at gå, når kødet er lidt mere neutralt (men super lækkert).

Jeg har her valgt at grille kødet indirekte, på risten. Man kan også lave det på en pande eller grill plade på grillen.

 

Husk at du kan følge os på Facebook.
Grillvenner på Facebook

Lækre sprøde stykker svinebryst, der er bløde og saftige indeni. Lige en tur i tzatzikien og det er den perfekte bid 😉

Det er bare så godt og virkelig velsmagende.

 

 

(Visited 474 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *