• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Duroc Spareribs med æble og senneps marinade. – Vi tester

Så er der dømt lækkerier. Det her er nok de ultimative bedste ribs jeg nogensinde har fået. Da jeg i sin tid fik det hjem, kan jeg huske at jeg bare kiggede på det og tænkte – Hold nu op, hvor er det et vildt stykke kød. Nærmest en halv gris 😉 Det er over en halv meter langt og virkelig tungt.

Må indrømme, at jeg havde mine mistænkeligheder om det mon kunne blive mørt, smag og hvor svært det var at tilberede. Men det var intet mindre end fantastisk. Der var så meget kød på og det smagte så godt. Synes jeg havde ramt en rigtig god marinade og det var nemt at tilberede. Jeg måtte dog skære lidt af den ene ende (af kødet), for at få plads til det i røgeovnen 🙂

Vi var 4 personer om at spise det og kunne ikke spise op. 2 voksne og 2 børn, som normalt ikke er kendt for at holde sig tilbage. Der var så meget lækkert kød. Og det smagte bare så godt. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg har lavet det 🙂

Husk at læse anmeldelse af kødet og se hvor mange grills vi giver disse Duroc Spareribs. Det finder du under opskriften og billederne.

 

 

 

Voldsomt stor rib. Desværre kan man ikke se størrelse rigtigt, men skærebrættet er 36 x 50 cm.

En tur i røgeovnen. Jeg måtte skære lidt af for at det kunne være der 😉

Så er de klar til at pensles med saucen. Man kunne tro at de er lidt tørre, men tro mig – det er de ikke 😉 Jeg kunne sagtens have spist dem sådanne her 😉

Og så med den lækre sauce på 😉 Den store rib, ser så lille ud her, men den er altså stadigvæk tæt på 50 cm lang. Og det er store bagekartofler der ses i baggrunden.

Så er der serveret. Kæmpe lækre ribs, der er så møre at kødet bare falder af. Guf. En fantastisk smag af æble, sennep, tomat og alt det andet guf.

 

Så mange Grills giver vi
Denne metode, 1 times røg, 4 timer hvor det var pakket ind og så ca. 1/2 time med marinade på og det var super lækkert. Røgsmagen var faktisk meget stærk, men gjorde absolut ingenting, da det passede perfekt til det lidt fede svinekød. Vi ender på hele 5 grills også på denne metode. Men det skal nævnes at det nok er til specielt til dette meget kødfulde stykke kød. Ben med mindre kød på er nok bedst med 3 2 1 metoden. Denne metode passede perfekt til de lækre Duroc Spareribs. En udskæring du absolut må prøve 😉

Vi har testet

Produkt –  Duroc Spareribs 
Metode – 1 times røg, kun med salt og peber. 4 timer pakket ind. ca. 30 minutter med marinade
Sværhedsgrad – 1
Grills – 5
Købt hos

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svær det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

 

Kan du lide opskriften og testen her? Så like os på FaceBook og se hver gang vi poster nye spændende opskrifter og tests

 

 

(Visited 242 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *