• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Flanksteak roulade med bacontønder

Flanksteak er en forholdsvis billig udskæring og faktisk er den fuld af smag og meget lækker. Her har jeg flækket den og kommet lækkert fyld i den. Rullet den sammen og så en tur på grillen 🙂 Vi fik nogle rigtig skønne kartofler til. Børnene kalder dem kartoffeltønder, og det er vist et meget passende ord 🙂 De smager fantastisk.

I denne ret er kødet lækkert, men jeg synes at kartoflerne stjæler hovedrollen – så gode er de. Prøv dem selv 😉

Flanksteaken er delt og fyldet er fordelt.

Stegen er snøret sammen

På grillen sammen med kartoflerne

Færdig og skal ligge og trække.

De lækre bacontønder. De er absolut skønne 🙂

Så flot bliver det når man forsigtigt skær en skive

Velbekomme

.

(Visited 5.025 times, 3 visits today)
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Hej
    Kan I oplyse, hvor lang tid kartofler skal have i alm. ovn samt grader ligeledes med stegen.
    Tsk

    Mvh Bente Fossø

    • Hej Bente
      Det er samme tid som på grillen. Altså 1 time for kartoflerne på 200 grader. Stegen er også det samme som beskrevet i opskriften.
      Der er som sådan ikke forskel på grill og ovn, når man griller indirekte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *