• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Give A Way – Kurv til rotisseriet fra Napoleon

 

I samarbejde med Backyard living, giver vi nu en læser mulighed for, at vinde en af de nye kurve til rotisseriet fra Napoleon. VINDEREN ER FUNDET!!
Saftigt lækkert kød, sprøde grøntsager og knasende flæskesvær, er bare noget af det du kan tilberede i kurven. Der er mange fordele ved kurven og den er et absolut “must have” til den nye grillsæson 😉

Nu kan den blive din
Som skrevet kan Napoleon Rotisserikurv bliv din. Se hvordan du kan være den heldige læser, længere nede i indlægget. Du vil helt sikkert få glæde af Kurven, som er af rustfrit stål og kan komme i opvaskemaskinen (meget nem at rengøre). Kurven har flere andre fordele. Den har en stor stegeoverflade, hvilket gør maden mere sprød og hurtigere færdigt. Du skal ikke stå og vende maden, det klares automatisk i kurven.

Vi har testet kurven i et stykke tid nu og er meget glade for den. Du kan læse vores test her, og se nogle af de ting vi har lavet i kurven. Vi synes kurven er en nem måde, at tilbede maden på i hverdagen, fordi man ikke skal holde øje med det hele tiden.

 

Sådan deltager du
Alt du skal gøre er at gå ind på vores Facebook side og finde dette link – konkurrence. Derefter skal du like konkurrence indlægget. Skrive i kommentarfeltet under indlægget, hvad du kunne tænke dig, at tilberede i kurven og hvem du vil dele det med. Vi vil også blive glade for hvis du deler indlægget med dine venner.

Vinderen trækkes mandag d. 29. januar 2018 og får direkte besked.  Vinderens navn vil også blive offentliggjort i kommentartråden ved konkurrencens udløb. Du kan kun deltage 1 gang. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller forbundet med Facebook. De oplysninger du giver i konkurrencen vil kun blive brugt til lodtrækningen og henvendelse i forbindelse med udlevering af præmie.

Vinderen er fundet og det blev Allan Dahl Nielsen. Tillykke 🙂

 

Vi takker Backyard living for den flotte præmie

 

 

 

(Visited 325 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *