• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Gode links

Her finder du en liste over gode grillrelateret links. Ønsker du noget tilføjet på listen, så kontakt mig venligst på grillfar@grillvenner.dk

 

Facebook

Grillvenner
Du skal da selvfølgelig være med os på Facebook også 😉 Hvis du liker os der, så vil du få besked hver gang vi poster nyt på bloggen. Der kan også blive postet hurtige tilbud, idéer osv. Som ikke finder vej til bloggen. Så vær med os der 🙂

Grillopskrifter og inspiration
Fantastisk gruppen hvor du finder spændende videoer og massere af opskrifter. Her kan du søge opskrifter, lægge dine egne opskrifter ind og ikke mindst blive inspireret. Gruppen er nystartet i marts 2017, så vær med fra starten.

Grillladies
Er du kvinde og elsker at grille. Så er denne gruppe lige noget for dig. Der er over 1500 medlemmer, alle kvinder. Tonen er meget anderledens end i de store grillgrupper, der ofte oser af mandehørm. I denne gruppe kan du spørge om alt og får et venligt svar og du kan finde inspiration til godt tilbehør.

 

Andre blogs

Lowcarbopskrifter.dk
Er du til mad med mindre kulhydrat i, så er dette bloggen for dig 🙂 Kig forbi og find inspiration. Der sniger sig ofte grillopskrifter ind og der er rig mulighed for at finde gode opskrifter på tilbehør til grillmaden.

 

Webshop

slagtere, krydderier, salg af grills osv. (ingen endnu)

 

Butikker

Salgssteder med fysiske butikker (ingen endnu)

 

 

 

 

(Visited 268 times, 1 visits today)

Lukket for kommentarer