Dejligt tilbehør til grillet kød. Eller som selvstændig ret. De grillet snackpebre smager rigtig skønt og er lige lidt anderledes end en salat, som man så ofte får som tilbehør. Når peberfrugter grilles, sker der noget magisk. De får en helt unik og lækker smag 🙂
Nogle gange er det svært at finde på godt tilbehør til aftensmaden. Vi får ofte kørt fast i de samme ting. En lille hurtig salat, råkost, kogte bønner, kogte gulerødder osv. Så når vi griller prøver jeg at huske, at grille grøntsagerne, for det giver altså en lækker og dejlig smag. Peberfrugter er geniale. For det første fungerer de som skåle, men du får også en ufattelig lækker smag.
Vi laver ofte de her, for de er så nemme. Man kan bruge alle former for grøntsager og ost i. Vi kommer endda nogle gange rester af kød i. F.eks er de vildt gode med lidt kylling i. Så er der en perfekt frokost snacks, som de er endda gode i madpakken 😉
Især velegnet til kylling 😉 Der er bare noget med kylling til disse her. Det smager så godt 🙂
Grillladies
Kender du i øvrigt gruppen grillladies på Facebook? Hvis så er den måske noget for dig. Det kræver altså bare lige at du er kvinde og kan lide at grille. Min kære kone siger at gruppen er meget hyggelig og helt anderledes end de andre grill grupper på Facebook. Der skulle være en stor hjælpsomhed, ingen blær med store bøffer og grille. Og der skulle være en del fokus på tilbehør til grille (alt det der grønne noget). Der kører en sjov konkurrence i denne måned i gruppen. Man kan blive kåret som årets Burger lady. Prøv at kig forbi gruppen.
Du finder den her – Grillladies på Facebook
Grillet fyldte peberfrugter
Opskrift af Grillvenner.dk
2 snackpeber
8 grønne asparges
50 g. feta
salt og peber
timian
hvidløgspulver
50 g. rød gauda ost
olivenolie
Del peberfrugterne i halve (på langs). Tag kernerne ud og skyl peberfrugterne godt. Læg de halve peberfrugter på et fad eller skærebræt. Pensel dem olie, og drys med krydderierne. Knæk bunden af aspargesene og skyl toppen. Del hver asparges i to og fordel oven på peberfrugterne. Fordel fetaosten over. Enten kan den smuldres eller lægges på i stykker. Drys den revet ost over. Bag peberfrugterne på grillen eller i ovnen, i ca. 30 minutter ved 200 grader. De skal være gyldne og bløde.
Tip
Du kan bruge mange former for grøntsager i her. F.eks champignons, forårsløg revet gulerod, aubergine osv. Ostene kan også varieres, efter hvad du nu har i køleskabet 🙂
Grillvenner.dk
Her kan du helt enkelt se hvordan peberfrugterne er fyldt.
Og her er de efter en tur på grillen
Velbekomme
Flotte farver indbyder altid til at spise.
Seneste kommentarer