• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Grillet kalkunbryst med hvidløgssmør og parmaskinke

Min kære kone elsker kalkunbryst, men det er også et stykke kød der kan blive rigtig kedeligt og tørt. Derfor laver jeg det ofte med fyld. Denne gang kom jeg dog på en god idé (hvis jeg selv skal sige det) og det er at sprøjte det med hvidløgssmør. Det smage bare vildt godt og gjorde at kødet var lækkert, saftigt og smagte skønt 😉

Hvis man vil sparer lidt på kalorierne, så kan man selvfølgelig erstatte smørret med bouillon. Det smager også skønt 😉 Denne opskrift kan også lave i ovnen.

Beklager lidt for billedet, men mit kamera drillede meget den dag 😉

(Visited 200 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *