• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Grillet nektariner med rom og karamel

En hurtig og nem dessert. Måske ikke den smukkeste dessert, men den smager til gengæld rigtig dejligt. Her har jeg brugt nogle færdigkøbte chokoladefrøer til, at tilføre noget dejlig smag af rom. De smager super perfekte sammen med nektarinerne, isen og jordbærrene.

Man kan selvfølgelig også snyde lidt mere og købe en dejlig is. Vi var så heldige at have noget is tilbage fra sidste weekend, hvor vi fik denne dejlige dessert, med dejlige marineret jordbær – Marineret jordbær med is. I øvrigt en skøn og dejlig dessert, som Grill lady stod for. Den har intet med grillen at gøre, men det går nok alligevel.

Nu har weekenden her jo budt på Skt. Hans og total familiehygge. Vi havde gode venner på besøg og weekenden er bare gået med det projekt. Hygge, nærvær og fred. Skønt. Skt. Hans fik vi en meget nem menu, for at Grill ladies minioverskud skulle gå til de rigtige ting 😉 Så menuén stod på tunmousse, urterullet svinemørbrad, salat, brød og kartoffelröstis. Desserten kom gæsterne med, så det var dejlig nemt 😉 En rigtig dejlig aften.

 

De lækre nektariner på grillen, der ligger og steger

Og her er desserten så. Ikke så smuk, men yderest velsmagende 😉

(Visited 121 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *