• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Grillopskrifter og inspiration – Ny spændende Facebook gruppe

Søger du inspiration til hvad og hvordan du kan grille, så er den nye gruppe Grillopskrifter og inspiration, på Facebook, helt sikkert noget for dig 🙂 Gruppen er lige startet op, men er allerede fyldt med mange spændende videoer og ikke mindst massere af lækre opskrifter.

Alle kan lægge videoer og opskrifter ind i gruppen. Bare det handler om mad der er grillet 😉 Der er flere grill bloggere der inspirerer os og admin (Grill lady) af gruppen er god til at finde inspirerende videoer fra hele verden. Man behøver dog slet ikke at være blogger, kok eller professionel på anden måde for at være medlem af gruppen. Gruppen ser meget gerne hvad lige præcist du, laver på din grill. Dine billeder, dine opskrifter, dine videoer, det er meget velkommen i gruppen. Du er også velkomme til “bare” at kigge med i gruppen 🙂 Alle er velkommen. Du vil helt sikkert blive inspireret 🙂

Hver dag kommer der nye spændende opskrifter og videoer, så prøv at kigge forbi gruppen. Du finder den lige her Grillopskrifter og inspiration Og selvfølgelig er Grillvenner også med i gruppen. Både Grill lady og Grill Far (mig 😉 )

 

Velkommen til Grillopskrifter og inspiration 🙂

 

 

 

 

(Visited 256 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *