• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Gulerodssalat – af Jane Kirkevang

Denne super lækre salat er lavet ud fra Jane Kirkevang opskrift. Opskriften så jeg i Facebook gruppen “Grill ladies“, og jeg har fået lov til at bringe den her, specielt til jer 🙂

Jeg ser rigtig mange opskrifter hver dag. De fleste bladre jeg bare forbi, nogle inspirer mig, men denne opskrift på var der bare et eller andet over. Jane havde lagt et billede op i gruppen Grill ladies og jeg måtte straks spørge hvad det var for noget spændende noget. Da jeg fik forklaringen, spurgte jeg Jane, om jeg måtte bruge opskriften her på bloggen, så andre kunne få glæde af den, det var Jane heldigvis frisk på 🙂

Så måtte jeg i sving. Lavede opskriften, som er virkelig nem og tog billeder af retten. Så billederne er mine 😉 Jeg skylder Jane, at skive, at hun havde rørt det hele sammen i en skål (hvor jeg har valgt at hælde dressingen over gulerødderne). Jane skriver, at hun bruger, den yogurt hun nu engang har i huset. Det kan være en tyk eller en tynd udgave. Jeg brugte en tyk udgave, hvilket vi godt kunne lide.

Børnene og vi voksne var vilde med denne lækre gulerodssalat. vi er faktisk ret glade for grillet gulerødder her i huset. Salaten smager virkelig godt. Jeg lavede den lige efter opskriften og det var virkelig godt. Jeg vendte olien med i yoghurten, hvilket smagte absolut fantastisk 😉 Men nu er jeg jo et menneske der ikke kan holde mig til opskrifter 😉 så jeg legede lidt med resterne. Lidt citron og hakket persille var virkelig godt i. Næste gang vil jeg bruge mere olie, når jeg steger gulerødderne, så der er mere olie til dressingen 😉

Gulerodssalaten kan laves på grillen og på et komfur 🙂 Vi fik koteletter og grillet kartofler til. Det var et virkelig lækkert måltid.

Stor tak til Jane Kirkevang, at hun vil dele sin dejlige opskrift med os 🙂

 

Husk at du kan følge os på Facebook og Instagram
Fru Spinat på Facebook. Og Fru Spinat på Instagram

 

 

(Visited 274 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *