• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Hanger Tender med Jordskokkechips og hjemmelavet bearnaisesauce.

En udskæring der dukkede op for et par år siden. Men den har nu eksisteret længe i Danmark, bare under navnet nyretapper (eller onglet). Jeg fik den første gang i februar 2015 og jeg er vild med det. Det er det bedste møreste kød jeg nogen sinde har fået i mit liv. Længere er den ikke 🙂  Aldrig har jeg fået kød med bedre smag og det smeltede fuldstændig på tungene. Vi fik spist alt for meget fordi det var så godt 🙂

Første gang jeg skulle tilberede Hanger Tender må jeg indrømme, at jeg var lidt skeptisk. Når man åbner kødet er det en noget mærkelig udskæring. Jeg tænkte lige at det så knapt så lækkert ud, men heldigvis havde jeg set denne video, og vidste at det nok skulle blive lækkert. Smart som man kan Google alt i dag 😉 I pakken var der to Hanger Tender. Og selvom man skal afpudse dem, så er der rigtig meget kød. Vi var to voksne og kunne ikke spise os igennem den ene. Og lad mig sige at vi virkelig gjorde et ihærdigt forsøg 😉

Jeg kan godt forstå at udskæringen ikke bliver brugt så meget. For den er lidt besværlig. Det er nemmere at købe to Rib Eye og lægge på grillen. Men prøv nu alligevel at kaste dig ud i projektet 😉 Jeg er ret sikker på at du kan imponere din kone 😉 Min kone bliver bestemt imponeret når jeg laver det – især første gang 😉

Vi fik hjemmelavet bearnaisesauce til. Det hører ligesom til. Jeg laver den nok lidt anderledens end andre, men det fungere perfekt 😉

(Visited 191 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Kommentarer

 1. Mange tak for svaret. Du skriver direkte varme, men min grill har indirekte varme. Gør det nogen forskel.

  • Kødet har bedst af høj varme. Men læg det der på grillen, hvor du har mest varme. Det skal nok have lidt længere tid så, men pas på at det ikke får for meget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *