• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Hotdogs – med hvad vi har ;)

En god nem middag er jo hotdogs. Det passer perfekt til en middag, som skal være nem at tilberede og nem at forberede 😉 Så denne ret passer perfekt til vores nye kategori – Ferie let mad. Altså mad der kan tilberedes hvor der ikke er så meget plads, som f.eks i campingvognen eller i sommerhuset.

Vi har lavet 4 forskellige hotdogs. En til hvert familie medlem 🙂 Du finder hvad vi har kommet i de enkelte hotdogs, under hvert billede. Du har uden tvivl din helt egen lækre udgave af en hotdog. Men måske kan du blive inspireret 🙂

Disse hotdogs er tilberedt på vores lille mini chef.  Bare lige for at vise hvilken god plads der er på sådanne en fætter. Der var rigeligt plads til pølser og brød til os 4. Perfekt. Og det gik lynhurtigt.

Og husk så lige at kigge med i morgen, når vi holder 1 års fødselsdag. Der kommer en virkelig flot

Give A Way 🙂

Der er snildt plads til de 8 pølser (og brød)

Vi tilberedte 4 pølser i svøb og 4 almindelige pølser.

 

 

Og her er de så vores lækre hotdogs 😉

Hotdog a la pizza
Pølse viklet med 2 skiver bacon. Brødet er ristet med lidt revet ost. Derefter er den grillet pølse lagt på brødet. Oven på det er der lagt fint hakket tomater og agurker på. Toppet med rå løg skiver og bearnaisedip.

Hotdog klassik
Pølsen er ridset i rudemønster på den ene side og grillet sprød. Derefter er den lagt i et brød, toppet med ketchup, sennep og ristet løg. Vi glemte desværre de syltet agurker, men de hører til på 😉

En helt fantastisk hotdog med fyld

Her kan man se det lækre fyld

Fyldt pølse i svøb
Der er skåret en rille i pølsen, hvori der er lagt rå løg. Så er der viklet tre skiver bacon om. Pølsen er så grillet til bacon er sprød. Der er lagt cherrytomater skåret i kvarte, rød peber i ringe og revet ost på brødet. Det er grillet til osten er smeltet. Pølsen er lagt på og der er toppet med ketchup og persille

Hotdogbil
En helt normalt grillet pølse, lagt i et brød. Der er kommet to halve grillspyd af træ igennem hotdogén. På spyddene er der sagt en skive agurk og en tomat på hver side. De gør det ud for de fire hjul. Det hele er toppet med ketchup og ristet løg.

 

Skulle du have lyst til andre hotdogs, så prøv f.eks vores chilifurtere med hjemmebagt brød. Eller du kan se sidste års hotdogs battle mellem mig og Grilllady 🙂 Eller måske er du mere til en tornado pølse 😉 Vi spiser faktisk ikke så ofte pølser her i huset. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men når vi så endelig får det, så skal de da grilles. Sådan kan vi bedst lide dem. Og grille løste opgaven perfekt.

 

(Visited 486 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *