• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Hvidløgs flatbread med persillemayo

De her lækre flatbread smager virkelig godt.  De er så velegnet som tilbehør til grillmaden. Brødene er nemme at lave og alle kan lide dem. Man kan også bruge dem som en lille for hapser, mens man venter på lidt mere mad fra grillen 😉

Brødene er virkelig gode. Prøv dem til grillmaden, suppen, gryderetten osv. Vi er vilde med dem her i huset og spiser dem ofte. Nogle gange laver jeg dem, helt små eller kæmpe, men ofte som disse. Men det er spændende for børnene, når brødene ændre facon eller at de evt. selv får lov til at rulle dem ud. Man kan toppe brødene med flere krydderier hvis man har lyst.

Jeg bager gerne en dobbelt portion, så jeg har dem i fryseren. Jeg kan så tage dem direkte fra fryseren og lægge dem på grillristen i et par minutter – så er der friskbagt flatbread 😉 Lækkert er det, og ikke mindst super nemt på en lidt stresset hverdag.

Vi får nogle gange en persillemayo til, det topper lige det hele og gør det ekstra lækkert. Mayoen behøves ikke, men prøv det lige, da det er voldsomt lækkert. Mange er bange for at kaste sig ud i at lave mayonnaise. Men jeg vil lige fortælle at her i  huset kan begge børn (også den mindste på 8 år) lave mayo. Og det har de gjort de sidste par år 😉 Vi er vilde med hjemmelavet mayo. Vi bruger det ofte som dressing, til div. salater  (hønsesalat, æggesalat osv.), dip til fritter, dip til grøntsagsstænger osv. Vi laver det i mange forskellige udgaver og smage. Hittet er bearnaisemayo 😉 Denne opskrift på mayo er super nem. Jeg laver det altid med stavblender eller håndmixer, da jeg (eller børnene) ikke har mulighed for at røre i hånden. Det er virkelig nemt.

Husk at du kan følge os på Facebook.
Grillvenner på Facebook

 

Bagt på en pizzasten på grillen. Du kan også bage dem i ovnen.

Lækre og sprøde

De blev lige skåret lidt ud

Og toppet med persillemayo 😉

 

(Visited 491 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *