• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Kalkunbryst injected med hvidvin, smør og timian

Kalkunbryst er lidt overset og jeg forstår faktisk godt hvorfor. Jeg har selv holdt mig fra det i flere år, men nu har jeg fundet fidusen til at gøre det lækkert, saftigt og smagfuldt. 

For det er det, det handler om. Kalkunbryst må endelig ikke blive tørt og det bliver det hurtigt, hvis man ikke gør et eller andet spændende ved det. Intet er værre end et stykke tørt og smagsløst kalkun.  Jeg har haft en del udgaver på bloggen efterhånden, hvor jeg viser forskellige måder at holde kødet saftigt og smagsfuldt på. De virker alle sammen. Om det så er pakket i spegeskinke, lagt på grøntsager, simret eller hvad jeg nu har fundet på. For det handler om at få lagt et lag uden på kødet. Gerne bacon eller spegeskinke (måske kan kål også gøre det, men det er ikke prøvet endnu 😉 ).

I denne her udgave giver jeg det så lige lidt ekstra. Jeg injecter (sprøjter) kødet med med super lækker blanding af hvidvin, smør og urter. Det kan jo kun blive godt 😉 Og det er godt. Kødet bliver virkelig saftigt og smager fantastisk. Og det er lidt sjovt at lege med de her blandinger til at sprøjte kød med. Denne blanding kan varmt anbefales også til kylling.

Både min kone og jeg kan godt lide kalkunbryst, når det er tilberedt godt. Man har en helt stor reel steg. Ingen ben, så der kan skæres flotte skiver. Kødet er sundt og godt. Vi er 4 og har faktisk til to dage i sådanne et bryst. Tilbehør kunne være flødekartofler og en god salat, blomkål salat, eller de lækre crispy kartofler med en god dip til 🙂

 

Husk at du kan følge os på Facebook
og er du i øvrigt med i Grill Gruppen DK?

 

 

 

Kom baconen om kalkunbrystet
Efter en tur på grillen

Måske ikke jorden smukkeste steg, men den smager fantastisk 😉

Lige til at spise. Nemt, simpelt mad og ikke mindst velsmagende.

(Visited 349 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *