• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Kalkunbryst med fløde- og bouillonkartofler

Ferien er startet mange steder. Om ikke andet har vores skolebørn ferie og vejret gør at man hygger lidt mere. Vi fik denne omgang virkelig nemt mad og det smagte fantastisk. Der blev serveret en lækker frisk salat til og alle var glade. Saftig kalkun med dejlig smag og spændende kartofler 🙂 Retten er så ikke specielt smuk, men det skal du ikke lade dig narre af. Velsmag er der nok af 😉 

Det er faktisk ofte den måde vi laver mad på i øjeblikket – alt i et fad. Det er så nemt 😉 Og min kære kone har lige startet et nyt projekt i gruppen Grill ladies, hvor der er et tema for Juli måned, som hedder “Bæredygtighed”. Der skal de give hinanden nye ideer og tips til hvordan man kan spare miljøet for f.eks foliebakker, lange tilberedningstider, bruge genbrug osv. Altså tænke på ressourcerne. Det er en lidt sjov udfordring og jeg kan godt følge det det.

Det er nemlig som om at når vi griller, så er det helt i orden at tænke 3 grills for at lave et måltid mad til 2 mennesker. Starte med at kører stegen 72 timer i sousvide, ryge den i 24 timer, grill den i et par timer og så tænde to grills mere for at lave tilbehøret. Selvfølgelig overdriver jeg her (eller gør jeg). Det er faktisk noget jeg læser om div. grill grupper. Så det er en sjovt udfordring som de Grill Ladies har givet hinanden 🙂

Dette kunne være et god bud på at vi tænker lidt grønt herhjemme. Fadet er fra genbrugen og alt er tilberedt på en grill, ved samme temperatur og samme tid.

(Visited 530 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *