Små nemme velsmagende kartofler. Disse kartofler opfylder vist alt hvad man har brug for 🙂 En lidt sjov måde at lave bagekartofler på. De smager rigtig godt og ser faktisk ganske pæne ud. Sådan lidt rustikt, men passer perfekt til et godt stykke kød.
1 kg små kartofler Bearnaisemayo Kartofler Rens kartoflerne og læg dem i et ovnfast fad. Bages ca. 1 time ved 160 grader, eller til de er møre. Det afhænger af størrelsen. Tag dem ud og skær et lille kryds i dem. Pres dem åbne og kom lidt bearnaisemayo i hver kartoffel lige inden servering. Top evt. med lidt estragon. Bearnaisemayo Kom æggeblommerne i en skål. Tilsæt bearnaiseessens og lidt salt. Pisk det godt hvidt med elpiskeren, eller stavblender med piskeris på. Tilsæt så olien lidt efter lidt i en tynd stråle. Kun få dråber af gangen, så det ikke skiller. Pisk til den ønsket konsistens. Smag til om der evt. skal mere salt eller bearnaise essens i. Kom estragon i. Stil i køleskab et par timer, inden servering. Grillvenner.dkKartofler med bearnaisemayo
2 spsk. pasteuriseret æggeblommer
ca. 2 dl. Olie (jeg bruger gerne rapsolie, men det er efter smag)
2 tsk. bearnaiseessens
lidt salt
1 dl. frisk hakket estragon (du kan også bruge 1 spsk. tørret)
Seneste kommentarer