• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Klassisk and med et twist

Så nærmer vi os julen og mange af os skal til at lave andesteg 🙂 Og det smager jo skønt. Opskriften her giver en lækker klassisk andesteg, med saftigt kød og sprødt skind. Her har vi dog givet den et lille twist og kommet en svinemørbrad ind i anden. Hvorfor det tænker du måske, og det er ganske enkelt fordi man så er sikker på at der er kød nok 😉 og fordi det smager skønt.

Svinemørbraden får også en helt fantastisk smag. For den ligger inde i anden og suger al smagen til sig 🙂 Vi har valgt at krydre anden lidt. Vi har denne gang bare købt en frossen forholdsvis billig and. Det kunne man selvfølgelig både se og smage, men synes nu at resultat blev ok. Økonomien var ikke lige til at betale 3-400 kr. for en and 😉

Opskriften kan laves uden mørbrad, hvis man ikke ønsker den i 🙂

Optøning af and
Hvis du bruger en frossen and, så er det vigtigt at den er tøet godt op inden du går i gang. En and kan man bedst tø op, ved at komme den i køleskabet 2 døgn før man skal tilberede den. Tør du den op ved stuetemperatur, så risikere du at saften løber fra og du får en tør and (og hvem vil have det juleaften 😉

Følg os på Facebook,
og få besked hver gang vi poster nye indlæg og lækre opskrifter 🙂
Grillvenner på Facebook.

Andestegen klar på grillen. Vi starter med brystet nedad.

Efter den er vendt, kommer jeg sølvpapir på vingerne og på lårerne

Nu begynder den at se færdig ud

Serveret med al det lækre tilbehør.

Det ser nu ikke ud af så meget, når man får skåret den ud. Se mørbraden er med her.

Dejlig mør, saftig and, med sprødt skind.
Så er der serveret 🙂

 

(Visited 126 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *