• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Langtidshævet fladbrød med topping

Lækre brød, med en fantastisk smag. Toppet med lækkerier. Det er bare lækkert. Jeg synes at det giver noget ekstra, når dejen er langtidshævet. Smagen bliver bare så lækker og brødet bliver mere luftigt. Det kan synes lidt besværligt, men det er egentlig bare planlægning 😉Vi bruger disse brød til at få spist en masse rester, både fra køleskabet og fryseren. Så de hedder også “stop madspilds brød” herhjemme 🙂 ofte har vi rester af en masse. Ost, pølser, skinke osv. Jeg kommer sådanne rester i fryseren til bedre tider. Det betyder også at vi har en masse rester der skal tømmes ud i engang imellem. Brødene her er geniale til det. Men man kan selvfølgelig også vælge kun at lave en eller to forskellige udgaver 🙂 Her hjælper alle til med pynten og det er faktisk ganske hyggeligt. Så ryger de på grillen og spises efterhånden som de bliver færdige. Der går altid lidt konkurrence i hvem der laver den bedste 😉

Jeg har skrevet eksempler i opskriften, til fyldet, men find det du kan lide. Måske er du noget helt andet som gedeost, figner, skimmeloste eller andet lækkert 🙂 Brødene kan selvfølgelig laves i ovnen. Så bager du dem bare ved så høj varme, som din ovn kan. F.eks 275 grader.

Under alle omstændigheder er brødene bare lækre og smager fantastisk. Det kan anbefales at de nydes til et godt glas vin eller en god øl 😉

Husk at du kan følge os på Facebook
og er du i øvrigt med i Grill Gruppen DK?

Jeg laver mine brød helt flade, for de bobler godt op undervejs

Her er et par brød lige kommet på grillen

Her nybagte lækre fladbrød. Forrest er fyldet oliven olie, revet skinke, revet ost,
toppet med salat, tomater og basilikum. Bagerst er fyldet oliven olie, kartofler, bacon, løg, hvidløg
og mozzarella. Toppet med parmaskinke og basilikum.

Mit ynglings fladbrød (og ja, jeg er til kød). Oliven olie, hvidløg, kartofler, løg, bacon.
Toppet efter bagning med parmaskinke og basilikum

Velbekomme 🙂

(Visited 440 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *