• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Krogmodnet BBQ ribs forklædt som Pulled beef

De vildeste og største BBQ ribs her har jeg røget hele og lavet dem som pulled pork. Der var i alt 5 kilo fordelt på 2 stykker. 5 ben på hver 🙂 Vi er vilde med det kød der bare falder fra hinanden og man bare kan tygge det med øjenbrynet 😉 Især børnene er vilde med sådanne noget og de her ben var perfekte. Er der så forskel på smagen ved at der er ben på oksebrystet, når man tilbereder det på denne måde? Hvis man nu sammenligner med brisket. Det synes jeg bestemt. Der var meget mere kød smag og kraft i denne udgave, end når jeg laver det uden ben. Og så er det vildt lækkert at sidde og gnave benene, hvis man altså kan få kødet til at blive hængende på dem 😉

Må lige nævne at der er vildt meget mad på de her ben. Vi har til minimum 2 dage – fire mennesker og det kunne på denne ene side ben 🙂

Flotte kæmpe ribs

En god omgang rub
En tur i rygeovnen

Så blev de færdige

Total lækkert kød. Kødet er ufatteligt mørt og falder af benene.

(Visited 164 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Én Kommentar

  1. jeg har længe overvejet en røgovn og dette bekræfter da helt sikkert mit ønske. Mums

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *