• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Kyllingespyd med pandebrød og tzatziki

Så er det snart weekend. Og mon ikke grillen kalder i mange hjem 😉 Mums, det her er en virkelig lækker ret, fuld af dejlig smag fra de forskellige krydderier. Det får en til at tænke på en dejlig varm sommer aften i haven 🙂 Pandebrødene er i øvrigt super lækre til mange ting. Vi bruger dem som her, eller som brød til suppe eller gode dips 😉

Jeg er vild med sådanne noget mad, som man bliver lidt fedtet af. Vi kalder det streetfood herhjemme, men det er det vist ikke helt 😉 Her bruger vi de lækre pandebrød, som wrap til salat, lækre kyllingespyd og selvfølgelig en tzatziki. Det er virkelig en skøn middag. Sådan en rigtig sommermiddag, der ligger let i maven og som er sjov at spise. Mine børn elsker alt der er på spyd og især med de her krydderier. Når de så har brød og en lækker dip til, så er det måltid perfekt 🙂 Nemme point at få der 😉

Husk at brødene skal være virkelig tynde, da de hæver og krymper lidt sammen ved tilberedning. Jeg brugte en gammel sliplet pande, men har før lavet dem på en stor bradepande og endda på pizzastenen. Det er faktisk lidt mere velegnet, da man kan lave flere af gangen 😉 Man kan selvfølgelig også lave retten på komfuret 😉

God weekend.

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Grillvenner.dk Og hvis du har lyst kan du følge  Fru Spinat på Instagram

Brødene blev selvfølgelig lavet på grillen. Jeg bruge en sliplet pande,
men du kan selvfølgelig bruge en smedejernspande, plade, bagesten osv.

Så lækre blev de skønne spyd

Så er det bare at hive spydene ud og spise – velbekomme 🙂

(Visited 223 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *