• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Lækre ting til terrassen og grillhjørnet.

Mangler du inspiration til at pynte dit grillhjørne og terrasse lidt op? Så er dette indlæg lige til dig. Jeg har kigget lidt i forskellige netshops og fundet nogle rigtig lækre og søde ting frem. De fleste står på min ønskeseddel 😉

Jeg elsker at pynte lidt. Elsker mine krydderurter, små blomster og jeg bliver glad for at drikke min the af en lækker kop, mens jeg putter under en flot tæppe i liggestolen. Sådanne noget som mænd bare ikke forstår 😉 Min mand kan drikke sin kaffe af en plastikkop, men jeg gider slet ikke have the, hvis den ikke er i en flot kop. Sådan er vi så forskellige og heldigvis for det 😉 Det har vi meget sjov ud af herhjemme. Jeg lægger sirligt min mad på en flot tallerken, så det ser appetitligt ud – min mand hælder bare det hele op i en stor bunke. Og sådanne eksempler har jeg mange af 😉 Så det er godt at jeg har fået mit helt eget hjørne her på bloggen. Så kan vi kvinder hygge os for os selv 😉

Men se lige her – bliver du ikke inspireret ? Og det er jo lige om snart at vi skal i gang derude. Foråret er lige om hjørnet og snart kan vi nyde udelivet igen. Grillen har godt nok ikke stået stille her på matriklen, men udeliv har der ikke været meget af. Så dejligt at det snart er tid igen.

Flot-retro-blomsterkasse

Er den ikke bare for sød og flot denne Retro blomsterkasse ? Jeg er vild med den.

Den var meget smart og jeg kunne bestemt godt bruge  en Rullevogn. Vores grill står nemlig ikke lige ved siden af vores bord.

De her Lanterner er så fine og vil pynte i Grillhytten 😉 Kan godt lide den lidt strandagtige stil.


Er de ikke bare skønne. Træskilte i gammel rustik stil. I love 😉

Nu vi er ved skilte, så skal I også lige se det her Have skilt – Det er så fint.

Metalkasse på hjul - Nordal - Plante kasse i metal

Jeg elsker alt hvad der er lavet af tin. Denne Plantekasse er så lækker. Kan sagtens se krydderurter i den.

Krus Ida mint
Og så skal jeg da have de her Thekopper til min morgen the. Så jeg kan sidde der og nyde livet i haven 🙂

Juice/Lemonade Glasbeholder - House Doctor "Icecold"

Om sommeren laver jeg ofte lækre læskende vand med lidt smag i. Der vil denne Limonade glasbeholder
være helt perfekt at serverer det i 😉 Mine kander er aldrig store nok.

Tallerken i akacietræ, mellem - Ib Laursen

Og så er jeg vild med de her  Trætallerkner af Akaciatræ. Jeg må ganske enkelt eje dem. Forestil jer lige at sidde og spise grillmad af dem.Skål - House Doctor - Stor "Rustic"

Den her Skål er også bare sådan et must have 😉 Den er flot, ikk´?

Skærebræt i Oliventræ, unik - Ib Laursen

Her behøver jeg slet ikke at sige noget. Det er så flot og lækkert, det her Skærebræt.

Bordtavle på fod og ramme i metal - Ib Laursen

Den her Menu tavle kunne da være lidt sjov at have stående i grillhytten 😉 Når man nu bliver spurgt 10 gange (mindst) om dagen – “mor, hvad skal vi have at spise til aftensmad?”

Dørmåtte Mom's Hotel

Ha, ha, ha – ja, det kan man jo godt føle engang imellem. Altså at man har et hotel fyldt af gæster der skal forplejes 😉 Den her Dørmåtte
kunne da være skøn og give en lille hentydning 😉

Sikke da et ualmindelig smukt Bålfad . Det slår vores gamle udgave, der altid sveder græsset 😉

Luksusparasol Ø 3,3 meter - Natur

Jeg har forelsket mig lidt i denne Parasol, som jeg synes er flot og ikke mindst meget brugbar. Jeg er faktisk bedst til at sidde i skygge, så håber at hr. Grill far, forstår en hentydning her 😉

Greenface Mega Havemøbelsæt

Når vi snakker havemøbler er jeg selv til den romantiske stil. Det her Greenface Mega havemøbelsæt står meget højt på ønskesedlen 😉 Det er så flot med plankebordet og de flettede stole. Det kunne virkelig pynte på min terrasse.

Hold nu op hvor er det et flot  Vaskebord med bænke. Perfekt til en hyggekrog

Washington Sofasæt

Et rigtig hyggesæt Sofa og Laungemøbler kunne jeg også finde plads til da vi har to terrasser 😉 Og det handler jo om at opbygge hyggekroge og forskellige rum i haven.

Teak Adirondack Stol

En god solplads er også et must. Så kan jeg ligge her Teak Solvogn og sole mig, men mand og børn ordner haven – god arbejdsfordeling, ikk´?;) Jeg synes virkelig at denne udgave er flot. Det er næsten en hel skulptur.

Caribien-grenadine

Denne Hængekøje kunne jeg bestemt også ligge i et par timer 😉

Fantastisk. Har lige en “lille” krog til det her Redskabsrum med drivhus
😉

Må altså også vise jer denne her Pavillon. Selvom det er i den dyre ende, så er det godt nok flot. Der kunne min grill sagtens opbevares 🙂

Og så har man vel lov til at drømme videre 😉 Et perfekt Udekøkken er bestemt en stor drøm hos mig.

Ja, jeg kan da blive ved. Der findes så mange lækre ting man kan købe til haven og terrassen. Det er bare at finde sin stil og budget 😉 Heldigvis har jeg snart fødselsdag og håber da at Grill far lader sig inspirerer lidt af dette indlæg 😉 Ellers må jeg jo skrive et mere om mine ønsker 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks. Læs mere her Reklamepolitik

.

(Visited 392 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Én Kommentar

 1. Lækre ting du har fundet der. Tak for inspirationen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *