• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Mørbradbøffer med bløde løg, flødesauce og hasselback kartofler

Det her er jo en dag, hvor man som blogger, dårligt tør at skrive et indlæg, for måske bliver det taget som en aprilsnar. Men jeg vover nu pelsen 🙂 Og det gør jeg en fuldstændig klassisk udgave af Mørbradbøffer med bløde løg, flødesauce g hasselback kartofler. Min absolut favorit ret 😉

Jeg er vild med det møre kød, flødesauce og selvfølgelig de lækre sprøde kartofler. Det er en helt klassisk ret, som vi nok alle kan huske, at vores mødre og bedstemødre lavede til os. Nok bare med kogte kartofler til. Men det gør jo ikke retten dårligere 🙂 Jeg er som regel vild med mad der er gået gennem generationer.

Men desværre oplever jeg, at mange unge ikke kan lave disse retter. Mange ved ikke hvordan man laver en sauce og det kommer bag på mig. Derfor har min kære kone ofte sådanne helt normale retter på menu, på sin blog FruSpinat.dk og de hitter stort 🙂 Hvilket jeg forstår. Her på Grillvenner, er I kære læsere ofte lidt mere erfarne i køkkenet, men jeg vover nu alligevel at bringe disse lækre mørbradbøffer. Måske kan I bare bruge dem som inspiration. Ofte mangler man jo ideer til aftensmaden. Det her er mit forslag til hver en tid 🙂

 

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Grillvenner.dk Og hvis du har lyst kan du følge  Fru Spinat på Instagram

(Visited 130 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *