• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Ølbraiseret nakkefilet med rodfrugtsmos

Lækker mør nakkefilet, der er braiseret i øl. En middag der kun kan være god 😉 Jeg er vild med mad der har stået og simret i flere timer. Det giver en fantastisk duft og velsmag. Når der så oven i købet er øl med, så har vi en sikker vinder. Dette er for mig en rigtig efterårsret, og den er selvfølgelig lavet på grillen 😉

Jeg har brugt en Römertofp (stegeso), som jeg synes giver yderligere god smag. Men man kan selvfølgelig bruge andre former for fade eller gryder. Det er lidt med at bruge det man har 😉 Hvis du bruger din Römertofp på grillen, så være meget påpasselig med varmen. Start endelig med at sætte den ind på en kold grill, og sørg for at den ikke får for meget varme.

Er du til rodfrugter, så er dette en ret, hvor du sagtens kan lægge godt med rodfrugter i fadet. Rødbeder, pastinakker, persillerod osv. Jeg serverede en lækker rodfrugtsmos til. Man kan erstatte med almindelig kartoffelmos, kogte kartofler, pasta eller ris. Lige hvad man har lyst til. Men måske også en lækker grøntsagsmos, hvis man ikke vil have så mange kulhydrater 😉

Lækker steg der var så mør at den ikke kunne skæres i skiver. Rev det som pulled pork 😉

 

 

 

 

 

(Visited 75 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Annonce

    Annonce