• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Ølbraiseret svinekæber – tilberedt i Tajine

Så har jeg leget lidt igen 😉 Jeg har lavet svinekæber i min Tajine 🙂 De blev helt vildt møre og fantastiske. De lå og hyggede sig et par timer i øl og det hjælper jo altid 😉 Smagen var intens og virkelig dejlig.

Jeg bliver jo mere og mere vild med min Tajine. Den inspirere til at lave gode simrerette, grøntsager på andre måder og mange andre ting. Især fordi at bunden også kan bruges som stegepande, synes jeg at den er meget brugbar. Disse svinekæber fik vi i weekenden, da vi havde gæster og de var også imponeret over smagen 🙂 Det er jo dejligt når man rammer noget godt 😉

Retten kan selvfølgelig også laves i et ovnfast fad med låg eller en gryde. Jeg synes bare at når man tilbereder det i Tajine, så bliver smagen noget mere intens. Det bevarer virkelig smagen.

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Grillvenner.dk Og hvis du har lyst kan du følge  Fru Spinat på Instagram

 

 

Brun svinekæberne og grøntsagerne.

Panden bliver virkelig varm og man kan stege og brase på den 😉

Kom væske ved

Lad det simre i et par timer

Uhm, det dufter så skønt

Serveres med kartoffelmos og bønner

Ølbraiseret svinekæber med kartoffelmos og bønner. Svinekæberne er så møre og lækre. Velbekommen.

(Visited 191 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *