• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Outdoorchef Geneva 570 G – Vi tester

Sponsoreret indlæg

I dag fylder Grillvenner.dk 2 år og det vil vi fejre 🙂 Og hvordan gør man så det ? Jo, man tester og anmelder selvfølgelig sin nye grill –  Outdoorchef Geneva 570 G 🙂 Og at vi netop vælger denne grill, viser præcist hvad vi på Grillvenner står for. Det er nemlig en forholdsvis billig grill, men en grill som bare leverer gang efter gang. Tingene kan bare ikke gå galt i denne her Outdoorchef Geneva. Og alle kan være med ved den pris 🙂

Læs i vores fødselsdag indlæg noget mere om hvad vi har lavet i de 2 første år her på grillvenner og hvad fremtiden bringer. Du får også en lækker lille opskrift på Fetahapsere – dem må du bare prøve at smage 🙂

Husk at følge os på Facebook og Instagram
Så får du besked, hver gang vi poster nye spændende opskrifter og indlæg 🙂
Grillvenner.dk Og hvis du har lyst kan du følge  Fru Spinat på Instagram

 

 

Outdoorchef Geneva 570 G

Outdoorchef Geneva 570 G er en rigtig flot grill. Den passer ind på de fleste terrasser, både i størrelse og udseende. Den har to praktiske sideborde med, som kan folde ned, når man ikke bruger dem. Grillen har det super lækre og meget praktiske EASY FLIP system. Med to tragte der kan vendes, så man kan grille både direkte og indirekte. Tragtene gør også at INTET brænder. Det du griller kan ikke blive sodet, da der ikke kan opstå flammer. Det gør det virkelig nemt at grille.

Grillen har samme system som vores ældre model, samt vores rejsegrill Outdoorchef P-420 G Minichef . Alt bliver vellykket og det er nemt at styre varmen. Man kan stege, bage, koge og alt andet på grillen.

Her er hvad producenten selv skriver om de tekniske detaljer på grillen.

 • Grillrist: 54 cm
 • Arbejdshøjde: 88 cm
 • Vægt: 31.0 kg
 • Mål i cm: H 108 x B 136/60 x D 75
 •  Brænderydelse: 9.7 kW
 • 2-brændersystem med integreret elektrisk tænding i begge drejeknapper og vendbar EASY FLIP tragt til direkte og indirekte grillning
 • Lukket design af rustfrit stål til opbevaring af gasflasken (5kg)
 • Sideborde, der kan klappes ned, hvis pladsforholdene kræver det
 • 5 styrbare hjul, der af 2 låsbare
 • Hængslet låg for nemmere åbning og lukning af låget i en vinkel på 135°
 • Nivellerbar kugle
 • Låg med integreret termometer

Forskel på Outdoorchef Geneva 570 G og Outdoorchef Geneva 570 G Chef Edition, er at du ved Chef Edition får disse tre ting ekstra med. Grillen er den sammen 🙂

 • Chef Edition
 • Chef Edition design termometer
 • Chef Edition udvidet garanti – Nyd en 1-års garanti forlængelse når du køber en Chef Edition grill

Den kæmpe palle med grillen

Først skal den samles 
Her er en grill, der er virkelig nem at samle. Grillen ankom på en kæmpe palle, som heldigvis kunne køres lige ind i min grillhytte 😉 Som det kan ses længere ned i indlægget, er der faktisk kun 8 bolte som skal skrues på de 2 sideborde og gasslangen som skal tilsluttes, batteriet til el-tænding og mere er der ikke at samle. – Enkelt !

Top flamingo og papemballage er fjernet

 

Væk er ydre emballagen

 

8 bolte til de 2 side borde, skrue gasslangen på og batteri i el-tændingen – enkelt og simpelt !

Udpakket og samlet på ca. 13 minutter – enkelt og simpelt. – TAK

Førstehåndsindtryk
Den virkede kæmpe da den ankom på pallen, men efterhånden som den blev pakket ud, blev jeg dejligt overrasket over, at den stort set var samlet. Grillen virker meget stabil, robust og i god kvalitet. Den er flot at se på og nem at betjene.

Afprøvning
God varme, meget plads (66,5 x 41,5 cm). Den varmer mest i kanten og mindre på midten. Vender man tragten får man direkte varme på midten af grillen. På et stort område, der passer til gryder og pander.

Alt i alt
Fantastisk god grill til gode penge. Det virker som god kvalitet. Bedre kan det vist ikke siges 🙂

Det her er klart en af de bedste grill man kan få på marked. Og jo, det tillader jeg mig at sige. Jeg ved at der sidder to store spillere på det danske grill marked og de er helt sikkert ikke enige. Men hvorfor skal en grill kost 20000-40000 kr ? Vi er mange danskere der slet ikke kan være med der. Og det behøver vi heldigvis heller ikke 🙂 Denne grill fra Outdoorchef viser klart at man sagtens kan få kvalitet til fornuftige penge.

Hvorfor faldt mit valg på denne grill?
Valget var meget nemt. Det var egentlig bare at få en ny flottere udgave af den grill vi havde i forvejen. Vi er virkelig glade for det lækre tragtsystem og har lavet mange gode retter på vores gamle grill 🙂 Vi ville slet ikke kunne undvære den 🙂 Men vi har også kigget på andre ting. For man kan vende sig til at lave mad på mange forskellige måder og forskellige grills. Det kræver bare øvelse og tid 🙂 Vi har kigget efter en grill i god kvalitet. En grill man arbejder godt ved. En grill man kan kontrollere og som fordeler varmen godt. Vi har også kigget på pris. Og her får man rigtig meget for pengene.

Vi er vilde med at man kan lave alt i denne grill. Den er så nem at bruge, at selvom man er nybegynder mht. at grill, så kan man stadigvæk tilberede gode lækre måltider. Man behøver ikke alverdens forskelligt udstyr for at lave et godt måltid mad. Hvis man er mere erfaren griller, så kan man bestemt også udforske nye muligheder med denne grill. Så den er for alle.

Fordele ved Outdoorchef Geneva 570 G
Tragtsystemet er det der adskille grillen fra alle andre på marked. Og det er genialt. Intet brænder på, der er nem rengøring, man kan stege direkte og indirekte. Den er nem at regulerer varmen på og god til at holde temperaturen. Du kan ryge på den, ved hjælp af en lille rygeboks, som man hænger over flammerne i siden. Man kan vende den store tragt og sætte en pande eller gryde over, så man har en kogeplade. Den kan fungere som en ovn ( er fantastisk at bage brød i).

Ønsker du grillstriber på bøffen, så kan du også få det. Hvis du lægger Outdoorchefs støbejerns gitterrist på grillen og varmer den godt op, så får du helt sikkert striber på din bøf 🙂

Et forslag til forbedring
En ting som vi dog ikke selv anser som et problem, men har hørt andre nævne, er hjulene på denne grill. Vi har vores grill stående fast. Men skal man flytte rundt på sin grill, er det nok en god ide at vælge en af de andre modeller fra Outdoorchef. Vi har tidliger haft en anden model, som var meget nem at flytte. Samme grill, men med andet stel og større hjul 🙂

Så flot er den 🙂 Den passer perfekt til vores grillstue og grill behov. Nu kræver det så bare,
at jeg får bygget et stort lækkert bord ved siden af den. Men det er jo en helt anden historie 🙂

Så mange Grills giver vi
Vi giver Outdoorchef Geneva 570 G hele 5 Grills (ud af 5 mulige). Det er en rigtig god grill. Den er kvalitet. Den er nem at samle, da den stort set kommer samlet. Den fordeler varmen super godt, kvaliteten er i orden, den er flot og god at arbejde ved.

 

 

 

 

Vi har testet

Produkt – Outdoorchef Geneva 570 G Chef edition
Pris – 7199 kr. (lige nu i skrivende stund, på tilbud til 5000 kr. dog ikke chef edioton )
Købt – Gasgrill.dk
Sværhedsgrad – 1 Den er så nem at samle
Grills – 5

 

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svært det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

 

Husk at læse med i den næste tid på bloggen. Der kommer rigtig mange nye spændende opskrifter. Vi afprøver nyt udstyr og tilberedningsmetoder. Allerede i morgen kommer den første spændende opskrift 🙂 Så glæd jer.

(Visited 679 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *