• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Røget kyllingelår med paprikasauce

Efter at jeg har fået røgboksen til min Outdoorchef Geneva, er jeg blevet ekstra glad for at røge 😉 Den giver nemlig mulighed for at tilsætte et lille strejf af røg til helt normalt mad 🙂 Og det gør bare altid maden ekstra lækkert. Her er det kyllingelår der har fået et lille strejf af æbler og det smagte rigtig dejligt, sammen med de lidt stærke krydderier.

Vi fik så verdens bedste paprikasauce til, der egentlig mest bestod af grøntsager, men det fornemmer man slet ikke. Det er en fantastisk måde at få grøntsager i familien (og jeg selv), uden at det opdages 😉 Saucen er super god til pasta og ris. Af kød fortrækker vi kylling og svinekød til 🙂 Saucen kan til orientering fryses

 

 

(Visited 155 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *