• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Rundtosset flæsk med kartofler og persillesauce

Det bedste stegt flæsk jeg nogensinde har fået! Og jeg troede faktisk ikke rigtigt på det 😉 Har set alle steder at man bare kan lægge flæsk og kartofler i den finmaskede kurv fra Weber. Og så bare lade det snurre i 1 time. Jeg synes det lød lidt for let, men den er god nok 🙂

Flæsket var sprødt uden at være hårdt. Totalt lækkert. Kartoflerne var møre og havde suget lidt af det gode fra flæsket. Vi laver aldrig flæsk på anden måde fremover. Så meget er vi enige om 😉

Når vi får stegt flæske spiser vi altid alt for meget. Så jeg laver det ikke så ofte. Derfor skriver jeg at opskriften kun er til 2 personer, men der burde nok stå 4 personer, hvis man kigger på det rent ernæringsmæssigt 😉

 

Kan du lide opskriften?
Så like os på FaceBook og se hver gang vi poster nye spændende opskrifter

 

Læg det hele i kurven

Tag det op af kurven efter 1 time. Så nemt er det.

 Sprød flæsk med lækre kartofler og persille sauce

(Visited 8.589 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Genial opskrift. Er super godt og nemt. Nogle der har erfaring med hvor meget man kan fylde i og det så stadig bliver godt

  2. Vi snurre nemt et kilo flæsk og et kilo kartofler. Det er der ingen problemer i 🙂 Og det passer fint til os 4 herhjemme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *