• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Skinke og oste ring – vi tester

Denne her må da prøves Ham and cheese cast iron croissant ring. Så det gør vi da 😉 Det er i øvrigt en rigtig sjov video (en tysker). Jeg er vild med den accent 😉 Der var for meget væske. Tror det var morzzarellaen. Så næste gang vil jeg kun bruge revet ost. Smagte skønt. De ristet løg glemte jeg, men vi tog lidt ved siden af. De delte vores mening. Jeg og lille manden synes de hørte til og var fantastiske i. Men mine piger synes det var bedst uden. Men de er nu heller ikke meget til ristet løg i forvejen.

Dippen synes jeg lød for fed, så erstattede mayonnaisen med creme fraiche. Jeg synes den blev god, min kone synes at den var alt for sød, og ungerne elskede den. Denne ring må jeg øve mig lidt i, for den passer perfekt til, at sætte på bordet ved en brunch. Så jeg må lære at folde den pænt og finde det perfekte fyld 😉

Må lige fortælle at mit kamera fuldstændig svigtede her 🙂 Alt gik galt med de billeder.

 

 

Ham & Cheese Cast Iron Croissant Ring
(Skinke og oste ring)

 

Jeg brugte følgende

2 ds. croissant dej
2 tomater
2 kugler mozzarella
200 g. revet skinke
100 g. revet ost
pizzakrydderi
olie
(ristet løg)

Dip
1 dl. ketchup
1 dl. creme fraiche 18 %
pizzakrydderi

Smør panden med olie. Læg dejen ud som vist på billedet eller videoen. Jeg brugte 10 stk. men der kunne godt have været alle 12 😉 Dernæst lægges tomatskiver, skriver af mozzarella, revet skinke, revet ost, pizzakrydderi og ristet løg (som jeg så glemte). Dejen foldes og panden sættes på grillen. 200 grader i ca. 20 minutter.

 

 

Dejen lagt ud og fyldet lagt på

Så folder man dejen om 😉

Efter en tur på grillen

Den ser nu ganske pæn ud. Hældte væden fra inden vi spiste den 😉

 

Så mange Grills giver vi
Denne opskrift havde alle muligheder for at være god. Måske har vi gjort noget galt. Den får trods alt 3 Grills (ud af 5 mulige), fordi idéen er sjov, men skal tilpasses en del.

 

 

Vi har testet

Produkt – Ham and cheese cast iron croissant ring
Video –  Ham and cheese cast iron croissant ring
Sværhedsgrad – 1
Grills – 3

 

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svær det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

 

Kan du lide opskriften og testen her? Så like os på FaceBook og se hver gang vi poster nye spændende opskrifter og tests

 

.

 

(Visited 686 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *