• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Smashed bacon kartofler

Kartofler er jo en fantastisk spise. Jeg er især super glad når vi snakker kartofler og bacon sammen, og ikke mindst når kartoflerne også er sprøde. Det gør disse her kartofler til en klar vinder 🙂 Man kan jo ikke sige at det er en smuk udgave af en kartoffel. Men glem det og nyd den fantastiske smag. 

Retten kan laves af nykogte kartofler, men også af en rest af kartofler fra dagen før. Der skal bare være skræl på. Hvis der ikke er det, så bliver den en ordentlig omgang mos. Prøv evt. også med nogle krydderurter på. Rosmarin er fantastisk.

Jeg har en gammel bageplade fra en ovn, som jeg bruger på grillen. Man kan selvfølgelig også bruge en grillplade eller pande. Pas på med undervarmen fra grillen. Hæv evt. pladen, eller vend kartoflerne før du lækker bacon på.

Husk du kan finde os på Facebook og få at vide hver gang vi poster nye lækre opskrifter. Du finder os lige her Grillvenner Facebook.

 

Lækre kartofler, klar på grillen
Jeg tænder de to yderste brændere på svag varme

Efter 40 minutter ser de så lækre ud

Lidt persilledrys og de så ekstra liv 🙂

Vi fik dem til en god bøf, bløde løg, en salat og bearnaissauce. Skøn middag.

Her et billede af smashed potatoes uden bacon. Det er jo fuldstændig samme fremgangs måde, men synes de smager meget bedre med baconen (hvad gør ikke det). 

 

 

.

(Visited 1.124 times, 4 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *