• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Teboller på grillen.

I weekenden forkælede jeg familien med disse rigtig lækre teboller. De smager fantastisk og er bare gode. Bagt med store mængder smør, sukker, sødmælk og hvedemel 😉 Ikke det vi får mest af her i huset, men når vi endelig får det, så bliver det nydt 🙂 

En kold og mørk november eftermiddag var disse boller perfekte til en kop varm kakao. Familien nød dem og jeg fik brugt grillen 😉 Synes det er sjovt at det smager meget bedre, når man griller brødet. Det får en anden smag end når man bager i en almindelig ovn. Det er nok røgen der gør det 😉 Men under alle omstændigheder smager det godt.

Jeg har en gammel bageplade fra ovnen som jeg bruger til grillen. Man kan jo selvfølgelig også bruge en bagesten. Men den jeg har er lille og jeg skal bage i for mange omgange. Derfor bruger jeg pladen. Det fungere fint 🙂

Bollerne serveres gerne lune med smør 😉

Bollerne klart til at hæve

En tur på grillen og de er klar

Til at køle af 😉 De smager skønt helt varme, men jeg laver dem altid lidt tid før gæsterne kommer, så jeg ikke skal stresse 😉

De er fantastiske med smør på 🙂

(Visited 53 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *