• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Teriyaki ribs – med mild røgsmag.

Lækre møre, saftige og klistret ribs – bedre mad skal man lade længe efter 😉 Det er sådan ribs skal være. De smager fantastisk og er tilberedt på en forholdsvis hurtig måde.

Jeg ville denne gang prøve at tilberede med en anden metode end 3 2 1 metoden (3 timer røg, 2 timers indpakket, 1 time med glaze), som jeg tidligere har brugt i f.eks American spareribs. Jeg ville gerne lave en udgave her med mindre røg, da det passer mine børn lidt bedre. Jeg var så lidt i tvivl om benene blev møre nok. Men det gjorde de bestemt. De var meget saftige. Benene faldt ikke fra kødet af sig selv, de var lidt mere faste i det, end når man bruger 3 2 1 metoden. Men de var meget møre at spise og det er jo det vigtigste.

Min datter på 9 spise næsten en hel rib selv 😉 Og det er jo den bedste dom man kan få 😉

Kødet er købt nettet  og købt sammen med de  American spareribs som vi testede for et par uger siden. Benene er meget kødfulde og smager godt. Jeg vil faktisk sige at det er nogle af de bedste spareribs, som vi har fået. Vi har dårligt kunne spise os igennem 3 ribs (2 voksne og 2 børn). Der har faktisk begge gange været lidt til overs 🙂

Se hvor mange grills, vi har givet 3 2 1 metoden under billederne og opskriften 🙂

 

 

 

 

Start med at fjerne hinden, der sidder på bagsiden

Så flotte og kødfulde er de lækre ribs

En tur i røgeovnen, hvor de fik 1 time med røg

Også blev de færdige 😉

Lækre klistret ben.

Så mange Grills giver vi
Denne metode, 1 times røg, 1½ time pakket og 1/2 time med glaze, virker rigtig godt. Det giver en mild røgsmag og benene bliver møre. Vi synes dog at 3 2 1 metoden er lidt bedre.  Begge metoder giver møre ben, som er super lækre. Det er også nemme at spise, men det er som om at 3 2 1 metoden dog alligevel giver benene lidt mere mørhed. Vi ender dog på hele 5 grills også på denne metode. For der er andre fordele ved denne tilberedning. En af dem er at de faktisk er nemmere at spise 😉

Vi har testet

Metode – 1, 1½, ½ metoden
Sværhedsgrad – 1
Grills – 5
Købt hos – Steak out

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svær det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

Kan du lide opskriften og testen her? Så like os på FaceBook og se hver gang vi poster nye spændende opskrifter og tests

(Visited 282 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *