• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
      Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
    • Bacontønder
      Bacontønder
    • American spareribs 3-2-1
      American spareribs 3-2-1
    • Baileydrømme
      Baileydrømme

Urterullet oksemørbrad med kartoffelroser og portvinssauce

I dag er det min kære kones fødselsdag – TILLYKKE 😉 Derfor skal vi da have en fest middag. Jeg har tænkt mig at lave lækker oksemørbrad og så disse fine rosenkartofler 🙂 Mon ikke at hun så bliver glad? Det ved jeg faktisk, da oksemørbrad er noget af det bedste hun ved 🙂

Det er nogle lidt festlige kartofler 😉 De tager lidt tid at lave, men er faktisk ikke svære. De smager godt og sammen med det lækre kød og saucen, er det et perfekt måltid. Der er en masse billedere under opskriften, der viser hvordan man laver de forskellige ting. Og selvom retten måske ser lidt svær ud, så er den ganske enkel at tilberede 🙂

Der skal bruges massere af urter til.

Puds kødet af, da senerne er seje at tygge i. Der sidder en sene på oversiden.

Så flot bliver kødet og det får lige en tur på panden.

Smøres med sennep

Og rulles i urter

Læg kødet på en rist i en bradepande og så skal det en tur i ovnen

Skær kartoflerne i tynde skiver. Jeg brugte et mandolinjern

Begynd udefra og arbejd dig ind mod midten. Det tager tid, så gør det ikke i sidste øjeblik. Man kan sagtens lave kartoflerne i god tid og så lige varme dem når de skal bruges.

Flotte bagte roser

Skær kødet ud

Den flotte  og ikke mindst meget velsmagende anretning.

.

 

(Visited 4.889 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Kommentarer

  1. Hej,

    Din opskrift ser meget lækker ud

    Bliver kartoffelroserne ikke brune, hvis de forberedes i god tid inden de kommer i ovnen?

    • Jo, det gør det helt sikkert. Jeg skriver i opskriften at man kan bage dem i ovnen (næsten færdigt) og så varme dem, når man får gæster 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • Annonce

    Annonce