Jeg er vild med en god bøf 😉 Her har jeg fået fat i et par lækre US bøffer på 350 g. pr stk. – det er vist ok størrelse 😉 Heldigvis er konen også glad for kød, men er småt spisende i øjeblikket (så kan datteren måske få lidt). Så vi finder ud af det. Som tilbehør fik vi de lækre løgringe. Kender du dem?Løgringe er nok noget af det lækreste man kan grille. De tager lidt tid at tilberede, fordi baconen skal vikles rundt om løgringene, men det er det hele værd. Man kan spise 2-3 baconringe hver. En er ikke nok 😉
-2 personer 2 store gode bøffer Baconringe Tilbehør Skær løgene i tykke ringe – ca. 1 cm. Pres forsigtigt det inderste ud af hver løgring, så du står med tilbage med de to yderste sammenhængende ringe fra hver løgskive. Kom bacon omkring de to løgringe. Der går 1,5-2 stykker bacon til hver baconring 🙂 Fortsæt til der ikke er mere bacon. Gril løgringene til baconen er sprød og lækker. Det kan gøres på indirekte over lidt længere tid eller over direkte, men så skal man være lidt over dem. Gnid bøfferne med olie, hvidløg, salt og peber. Grill dem et par minutter på hver side – alt efter tykkelse af bøffe og efter hvor rød du ønsker din bøf 🙂 Lad bøfferne hvile 10-15 minutter inden du servere dem. Grillvenner.dk
US bøf med baconringe
olieven olie
hvidløg
salt og peber
2 store løg
2 pakker bacon
grillet kartofler og grøntsager
Bearnaisesauce
Seneste kommentarer