• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Varmrøget laks på æggebund

Påsken nærmer sig jo og vi skal til at tænke på påskefrokosten 😉 Og hvad er mere lækkert på påskebordet end hjemmerøget laks? Det bragte mig helt tilbage til barndommen, da jeg og min familie var på fisketur til Namsen (Norge) hver sommer. Når min far fangede små laks eller ørred og røg dem i sin lille rygeovn. Jeg sad der ved bordet og kiggede ud over elven. Det var lykke 🙂 Og disse hjemmerøget laksestykker var virkelig tæt på den oplevelse. Selvfølgelig var laksen ikke hjemmefanget, men det gik alligevel.

Det var saftigt og fuld af smag. Perfekt til påskebordet, hvor jeg helt sikkert skal gentage succesen. Det var super nemt at lave og smagte fantastisk. Jeg har her anrettet det på en lækker æggebund i bedste LCHF stil. Men man kan selvfølgelig også bruge brød.

Man kan jo også bruge et stykke købt varmrøget laks. Men det kommer vist næppe til at ske mere her i huset 😉

 

Frisk fra røgeovnen

(Visited 601 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Én Kommentar

 1. Hej med jer. Ja, så er det tredie gang jeg skal røge laks og det er super hver gang. Gæsterne og jeg selv er glade hver gang, selv børnebørnene spiser laks når de er hos os. Tak for den dejlige hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *