• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Vi tester – Det nye trådløse Meater+ Tasty Perk Termometer

Vi elsker jo nye gode brugbare ting til grillen. Man kan bruge mange penge på tilbehør – noget mere brugbart end andet. De ting vi køber er altid meget velovervejet, men alligevel får også vi købt nogle af de mindre brugbare ting. Vi var dog ikke i tvivl om at det nye trådløse Meater+ Tasty Perk Termometer, skulle prøves (billedet her over er lånt af Homeshop.dk). Vi har været ufattelig glade for den gamle udgave. Læs her mere om hvad vi synes om den nye forbedret udgave.

Det nye Meater+ til venstre og det gamle Meater til højre

 

Dette indlæg indeholder reklame

Første håndsindtryk af 
Ligesom sin lillebror giver det et rigtig flot indtryk. Det er super lækkert med den lille træboks, som er flot at hænge op. Den nye og gamle udgave ligner fuldstændig hinanden. Og man bruger samme App. Så langt så godt 🙂 Det er rart at man ikke skal sætte sig ind i tingene fra start af igen.

Brugen af Meater og Meater+
Til Meater hører en fantastisk app med. Denne app er virkelig nem at betjene og selv min kone (undskyld, men hun er ikke til det tekniske) kan bruge. Man kan finde stegetemperaturer på stort set alle slags kød og udskæringer (dog endnu kun på engelsk). Og du kan selvfølgelig også selv sætte temperaturen på det stykke kød du tilbereder, hvis du ønsker en anden kernetemperatur.

Så trykker man bare på start, og så viser skærmen et billede, hvor man kan se kernetemperatur, ønsket temperatur og grillens temperatur. Man kan så følge med i det hele, mens man mageligt sidder i sofaen med et glas vin, og snakker med vennerne.

Når du har installeret appen, bliver du bedt om, at oprette en konto i clouden. Har du en ekstra telefon, Ipad, tablet som går på dit Wifi, kan du lægge den ved grillen, og tage din telefon, lukke appen op, og så vil du på din egen telefon kunne se temperaturen på dit kød, uanset hvor du er. Det vil sige at du kan købe ind, besøge tante Oda eller andet, mens du griller. Du kører så ikke på Bluetoth men på Wifi. Det kræver selvfølgelig, at dit Wifi kan nå ud til grillen, og appen er installeret på begge enheder.

Der findes i øvrigt også en masse Youtube videoer, om hvordan du sætter proben rigtigt (hvis man har brug for hjælp til det i starten).

Læs i øvrigt også vores anmeldelse af det gamle Meater. Der står en del gode fif, som du også kan bruge med Meater+. Læs anmeldelsen her  test af Meater Tasty Perk Termometer.

Trådløst
Det smarte ved Meater+ Tasty Perk Termometer, er jo at den er trådløs. Det vil sige, at der er ingen ledning fra proben, der skal ud gennem grillen. Det er jo især ekstra smart, når man bruger rotisserie 🙂 Men det er også bare nemt, både mht. brug og rengøring. Her kan du se hvordan vi har tidligere har brugt proben på  en kylling. Se hvor fint proben sidder i den brystkødet.

Kylling på rotisserie


Forbedringerne
I sin tid, da vi testede den første udgave, gav vi tilbagemeldinger til selve producenten (gennem appen), om forslag til forbedringer. Her foreslog vi bla. at man kunne se batteristatus på Meater i appen. For at det ikke løber tør for batteri i stegetiden (mens man bruger det). Dette er der blevet lytte til og er nu en del af appen. Den blå linie på billedet neden under. + er også signal styrke.

Se batteristatus i højre hjørne

Vi foreslog også en bedre rækkevidde af Bluetooth signalet, da det virkelig er dårligt i første udgave. Også dette forslag (der er nok mange der er kommet med det), er der blevet lyttet til. Nu er der sat en forstærker i Meater opladeren, så man kan lægge denne ved siden af grillen. De fleste griller med låg på, dette “bremser” signalet betydeligt, men ved at forstærkeren nu ligger uden for, Så kan signalet nå længere. Og det virker!!. Nu kan vi stå inden i vores køkken (i varmen), med lukket døre. Det er virkelig en god ting. Dog er den stadigvæk meget følsom. Telefonen skal ligge et specielt sted i køkkenet for at fange signalet, og der skal ikke meget til før signalet bliver afbrudt (f.eks en åben køleskabsdør). Men når man ved det, er det intet problem, for telefonen fanger hurtigt signalet igen. Det er bare en mindre afbrydelse.

Billede lånt af Homeshop.dk

Et helt klart plus (fordele)
Som sin lillebror er Meater+ Tasty Perk Termometer,  smukt og lækkert i designet. Meget nem at betjene. Let at rengøre på grund af det enkle design. Nem og ikke mindst smukt at opbevare. Meater kan bruges over alt, da det oplades med batteri (1 x AA). 1 probe måler 2 steder. Gør at maden bliver perfekt. Yderligere er det smart at man kan aflæse batteriniveau. Og at det nu rækker længere og dermed er meget mere brugbart.

Et ønske
Vi har stadigvæk et ønske om at proben kan klare højre temperaturer end 275 grader. Det ville være rart at kunne sætte proben i for starten af, når man f.eks bruner et stykke kød. Men nu er vi ved at lære det ;), og det går fint med at sætte proben ind efter bruningen.

Alt i alt
Et fantastisk stegtermometer, som virkelig virker. Forbedringerne i den nye Meater+ udgave er gode og manglede i den første udgave. Det klart pengene værd at investere de par hundrede kroner ekstra. Vi har brugt den gamle udgave rigtig meget siden vi fik det. Det gør at kødet altid er perfekt. Med den nye udgave er det blevet nemmere for os, da vi kan aflæse telefonen i køkkenet 😉 Men der er ellers ikke andre forskelle. Da de kører på samme app, er de ens i brugen.

Læs hvor mange grills vi giver det nye Meater+ Tasty Perk Termometer  her under billederne. Og se nogle lækre stykker kød vi har lavet med det nye termometer 🙂

 

Husk du kan finde os på Facebook og få at vide hver gang vi poster nye lækre opskrifter og spændende indlæg. Du finder os lige her Grillvenner Facebook.

Vi tester om det virker
Vi har selvfølgelig prøvet det nye meater+ af på en flæskesteg og en Okseculotte. Det er to stykker kød, som vi danskere ofte griller og mange gange med svingende resultat. Flæskestegen kan blive noget så tør og kedelig. Culotten kan blive enten for rød eller for gennemstegt – begge dele er lige slemt. Vi brugte Meater + begge gange og fik super lækre resultater, hvor kødet har været saftigt, mørt og smagfuldt. Ligesom vi ønsker det 🙂 Du får detaljeret opskrifter på begge stege her på bloggen,  i løbet af et par dag.

På flæskestegen satte vi termometeret ind fra starten af. Det sidder i siden 😉

Vi satte termometret på 55 grader og skruede grillen helt op, så sværene blev sprøde. Der tog vi termometret ud, for det kan ikke tåle så høj varme

Resultatet var en saftig, meget mør og lækker flæskesteg. Vi vil gerne have den gennemstegt, men uden at den er tør. 

 

Andet stykke kød som vi prøvede det nye Meater+ på var en lækker okseculotte fra John Stone. Det er her hvor jeg ofte bliver nervøs. Dyrt kød og gæster, som man gerne vil give en god middag. Og det heldigvis en god middag. Takket være Meater+, sad kødet lige i skabet.
Okseculotten er tilberedt på en ny måde. Langtidsstegt. Noget vi ikke har gjort os i før. Vi startede med at brune stegen i 15 minutter ved ca. 300 grader. Der sad proben ikke i.  Vi satte varmen ned til 100 grader og satte proben i. Satte temperaturen til 52 grader. Det tog ca. 90 minutter. Stegen fik lov at hvile i ca. 20 minutter og havde nu en perfekt kerne temperatur på 55 grader. Ligesom vi kan lide vores oksekød.

På billedet kan du i øvrigt se at vi også laver de lækre bacontønder på grillen samtidig 😉 Det skulle jo blive en super skøn middag.

Den færdigstegt steg, der hviler. Den er ikke blevet så brun på oversiden. Der skulle vi nok have brunet den lidt mere. Men når man tænker på at det er første gang vi langtidssteger oksekød. Så er det faktisk meget godt gået 😉 For kødet blev helt perfekt.

Som I kan se her, så var kødet hele perfekt. Virkelig saftigt og super flot stegt hele vejen igennem. Bestemt ikke sidste gang at jeg langtidssteger. Jeg synes at det gør at kødet er mere ens stegt. Der er ikke en lidt tør kant rundt og en rå midte. Så det var faktisk super godt. En mere detaljeret opskrift følger en af de næste dage 🙂

 

Så mange Grills giver vi Meater+ Tasty Perk Termometer.
Ja da, hele 5 grills bliver det til. Det gamle gav vi 4 grills, men med de gode forbedringer der er lavet med det nye Meater+, så kan det kun give 5 varme grills herfra. Vi er virkelig begejstret 🙂 Det er et perfekt produkt, som enhver grill entusiast bør have i sit hjem 🙂 Om man er til kul eller gas, så ønsker man altid at kødet er stegt perfekt. Og det gør man nemmest med et grilltermometer. Og vi mener at Meater+Tasty Perk Termometer er et af de bedste på markedet (hvis ikke det bedste 😉 ) 

Vi har testet

Produkt – Meater+ Tasty Perk Termometer.
Pris – 899 kr.
Købt – Homeshop.dk
Sværhedsgrad – 1 (super nem at monterer)
Grills – 5

 

Når vi vurdere, tester og anmelder.
Sværhedsgraden vurderes ud fra hvor svært det er at tilberede og på hvor lang tid det tager. Skalaen går fra 1-5. 1 er det letteste og 5 er det sværeste.
Grills er vores stjerner 😉 Det er ene og alene min smag (ofte også min familiens) der bestemmer her. Skalaen går fra 1-5. hvor 1 er dårligst og 5 er super duper 😉

 

Dette indlæg indeholder reklame

 

 

(Visited 1.087 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *