• Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
   Oksemørbrad med fuglereder og svampesauce
  • Bacontønder
   Bacontønder
  • American spareribs 3-2-1
   American spareribs 3-2-1
  • Baileydrømme
   Baileydrømme

Vind 6 spændende krydderier efter eget valg – Konkurrence

Sammen med Boemsen’s BBQ, holder vi Grillvenners første konkurrence 🙂 Du kan vinde 6 spændende og lækre økologiske Grill krydderier. Du kan helt selv vælge mellem de mange spændende og lækre krydderier fra Boemsens-bbq.dk . Vi glæder os meget til at få den første konkurrence skudt af sted og vores mål er, at der jævnligt kommer konkurrencer. Så husk at kigge med på bloggen 🙂

Vinderen er trukket og blev: Caterine Lesa Rasmussen. Stort Tillykke fra os.

 

Præmien
En af vores læsere kan vinde 6 stk. økologiske grill krydderier fra Spicebar, efter eget valg hos Boemsens-bbq.dk

Alle krydderiblandingerne er garanti for en god smag, uanset om du vælger at bruge dem til at lave en barbecue rub eller en barbecue marinade, eller du vælger at drysse dem direkte på maden. Fælles for dem er, at de er lavet af krydderier, som giver din grill mad en gennemtrængende smag. Vi lover dig, at du vil blive positivt overrasket over deres smag – mindst lige så meget som du vil blive overrasket over deres kreative navne og flotte udseende.

Der er ufattelig mange spændende krydderier at vælge imellem f.eks Finest No. 7 BBQ RUB til bla. pulled pork, Hot BBQ som tilfører massere af styrke og Heldige Banditter krydderiblandingen, der et lækkert pebermix.

Læs mere om de spændende grill krydderier her – Grill og BBQ krydderier.

Sådan deltager du.
Find os her på Facebook. Like vores Facebook side og skriv i kommentarfeltet hvem du vil dele et dejligt krydret måltid med. Så enkelt er det 🙂

 

Du finder vores Facebook side her – Grillvenner

 

Vinderen trækkes d. 7. april 2017 og får direkte besked.  Vinderens navn vil også blive offentliggjort i kommentartråden ved konkurrencens udløb. Du kan kun deltage 1 gang. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, godkendt eller forbundet med Facebook. De oplysninger du giver i konkurrencen vil kun blive brugt til lodtrækningen og henvendelse i forbindelse med udlevering af præmie.

Vi takker Boemsens BBQ for den flotte præmie.

 

Konkurrencen er lavet i samarbejde mellem Boemsen´s BBQ og Grillvenner

(Visited 214 times, 1 visits today)
Bookmark permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *